© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Wageningen Helpt Elkaar

Wageningen Helpt Elkaar - Doneer hier

Zo’n 3000 Wageningers hebben grote moeite de eindjes aan elkaar te knopen, ruim 500 daarvan zijn kinderen. De hogere energieprijzen maken de situatie nog schrijnender. Steeds meer mensen hebben financiële zorgen en hulp is daarom hard nodig. 

Wageningen Helpt Elkaar is een initiatief van de Wageningse serviceclubs die samen met Welsaam (de samenwerkende welzijnsorganisaties, waaronder de Voedselbank) en Noodfonds Wageningen (een initiatief van de gezamenlijke kerken) de handen ineen slaan om zo deze groeiende groep Wageningers met geldzorgen te ondersteunen. Wageningen Helpt Elkaar zamelt geld in voor ondersteunende acties en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van betaalbare gezamenlijke warme maaltijden of goederen voor de Voedselbank, maar ook incidentele financiële hulp in schrijnende gevallen zoals de vervanging van een kapotte wasmachine. 

De Rotary Club Wageningen Bergpoort is onderdeel van Wageningen Helpt Elkaar. En daarom doen ook wij deze oproep: Doneer jouw energiecompensatie (2x 190 euro) aan de gezamenlijke actie 'Wageningen Helpt Elkaar'. Dit kan via rekeningnummer NL59 RABO 0367 0413 67 ten name van Solidez of scan de QR-code. Ook ieder ander bedrag is natuurlijk meer dan welkom. 

Want Wageningen helpt elkaar.

Heb jij zelf hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft? Via buurtmw@solidez.nl kun je contact opnemen. Solidez zorgt dat jouw hulpvraag goed terecht komt.