Rotary Zeewolde is een betrokken serviceclub die midden in de samenleving staat.

Beursvloer Zeewolde

Beursvloer Zeewolde

Wilt u advies over uw communicatieplan? Heeft u dringend behoefte aan een trainingsruimte? Of heeft u een groep vrijwilligers nodig die een dag de handen uit de mouwen steekt? Zoekt u misschien materiaal dat een ander over heeft? 


In dat geval mag u zeker niet ontbreken op 5 maart 2015 tijdens de 4e Zeewolder Beursvloer voor alle bedrijven en organisaties die actief zijn in en om Zeewolde. De Rotaryclub Zeewolde werkt actief mee aan dit business-evenement.

Naar de website

Bestuurswisseling

Bestuur RC Zeewolde 2014-2015

Op dinsdag 24 juni 2014 kreeg Bertill van de Wiel, als nieuwe voorzitter van de Rotaryclub Zeewolde, de keten omgehangen van zittend voorzitter Ronald Stokkentreef. 


Bertill laat de club weten dat hij zijn taak serieus opvat. Kennelijk heeft hij alle handboeken gelezen en alle cursussen gevolgd. Hij komt tot de conclusie dat wij een excellente club zijn binnen Rotary Nederland en zijn advies luidt: Be a Rotary Champion.

Club Informatie

Afscheid Sipke Veenstra

Overhandiging van de award

Uit handen van voorzitter Bertill van de Wiel ontvangt Sipke Veenstra op 23 september j.l. de Paul Harris Fellow award.

Sipke heeft er om redenen voor gekozen om de Rotaryclub Zeewolde te verlaten, alwaar hij een grote staat van dienst had opgebouwd. Hij heeft onder meer veel betekend voor de organisatie van de jaarlijkse Nieuwjaarsduik. “Hij deelde zijn kennis en ervaring altijd met ons, en daar zijn we hem zeer erkentelijk voor”, aldus voorzitter van de Wiel. 


Sipke heeft als Rotarian veel goede contacten gekregen. Zijn laatste (officiële) woorden op de club luidden: “Mensen alle goeds. Ik wens jullie alle wijsheid toe bij je taak als Rotarian. Enne... ik ben het dorp niet uit.”

Word lid!