Voorwoord van de voorzitters

Afbeelding met persoon, muur, gebouw, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met man, persoon, stropdas, dragen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Monique van der Westerlaken

Arnold Lobbrecht

Welkom op de website van Rotary Club Amersfoort!

Wij zijn een actieve club van professionals die zich graag op een positieve manier inzetten voor de samenleving: een service club. Zo organiseren we evenementen waarmee we geld inzamelen voor een goed doel, zoals met de jaarlijkse Startbaanrun. Daarnaast hebben we ook acties waarbij we de handen uit de mouwen steken en direct service verlenen zoals voedselpakketten inpakken bij de Voedselbank en organisatie van de Beroepenmarkt voor middelbare scholieren. 

We zijn onderdeel van een wereldwijde organisatie met ruim 1,2 miljoen leden, waarvan 19.000 rotarians in Nederland. Onze club bestaat uit 45 mannen en vrouwen en staat open voor nieuwe leden die een beroepsgroep vertegenwoordigen die nog niet in onze club is vertegenwoordigd. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. 

Rotary Club Amersfoort heeft voor de jaren 2019-2022 gekozen voor het thema ‘kansen creëren voor jongeren’ en met name jongeren die door omstandigheden hun talenten niet goed kunnen ontwikkelen. Dat betekent dat de doelen die we steunen en de acties die we uitvoeren zich daarop toespitsen. Wilt u binnen dit thema ons bij een actie betrekken? Laat het ons dan weten. 

Monique van der Westerlaken

Arnold Lobbrecht 

Voorzitters Rotary Club Amersfoort 2019-2020

U kunt ons bereiken via: bestuur@rcamersfoort.nl