© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

WIJN-ACTIE MET EXCLUSIEVE WIJNEN VOOR HET GOEDE DOEL

Wijnactie Rotaryclub Amsterdam Nachtwacht

Bijzondere wijnen voor het goede doel!

Amsterdam, winter 2020

We hebben voor deze actie een exclusieve overeenkomst gesloten met Rex Neve van wijnhandel Chabrol in Amsterdam. Hij is de alleen-importeur voor Nederland van het wijngoed Noelia Ricci in Emilia Romagna, bij de Adriatische kust bij Rimini, Italië.

We kozen de volgende wijnen:

1.

Bro bianco 2018 met proefnotitie zachte mineraliteit, hartig met frisse citrustonen; ideaal voor bij de borrel en voorgerechten met vis. Prijs 14 euro per fles.

2.

Il Sangiovese 2019, een rode wijn die zowel vol als licht is, licht pikant en met bouquet van wilde bloemen, hints van kruiden en sporen van tabak, kersen en peper. Prijs 14 euro per fles.

3.

Godenza 2019, een pracht van een donkerrode wijn met neus van rode bessen en kruiden. Smaaktinten van vol rijp fruit, balsamico en peper. Een culinaire wijn die zicht uitstekend laat combineren met rosé gebraden vlees, gebraden eend en zelfs reewild. Prijs 18 euro per fles.

Twee euro voor het goede doel

Met deze wijnen heb je echt een bijzonderheid in huis voor de feestdagen. Maar ook voor komende lente en zomer. En in de comfortabele wetenschap dat per fles 2 euro afgedragen wordt aan het peuken-project Amsterdam. Dat is onderdeel van het End Plastic Soup- project dat Rotaryclub Amsterdam Nachtwacht zo na aan het hart ligt.

Vergeet vooral niet je goede vrienden en kennissen de mogelijkheid te geven mee te doen aan deze wijnactie. Doe nu via onderstaande link gemakkelijke je bestelling voor het goede doel en het goede leven!

https://chabrolwines.com/rotary2020/

Chabrol Wines, Haarlemmerstraat 7, Amsterdam

Rotaryclub Amsterdam Nachtwacht

www.Rotary.nl/amsterdamnachtwacht