© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

KERSTKOEKJES-ACTIE 2020 BESTEL NU !

Een zoete kerst met Rotary Nachtwacht

Ambachtelijke koekjes en kerstchocola voor het goede doel!

Bestel vóór 16 december

In 2050 geen plastic meer in onze zeeën, bossen, straten en parken. Dat is een doelstelling die Rotary Nachtwacht Amsterdam van harte ondersteunt. In dat kader hebben wij een eigen project opgestart: het Peukenproject. Eens per jaar organiseren wij een Peuken-raap-dag en maken wij een deel van Amsterdam vrij van peuken. We beginnen dus in onze directe omgeving waar honderden peuken op straat liggen, vol micro-plastics die niet vergaan. Samen met het Ignatius Gymnasium zijn wij gestart met een educatieproject. Hiermee stimuleren we bewustwording voor en door tieners dat deze peuken uiteindelijk in de plastic soup belanden. Met onze hulp maken vier leerlingen hun eindexamenscriptie over dit onderwerp. Hun onderzoek is de start van een bredere voorlichtingscampagne op middelbare scholen. Hier is geld voor nodig, dat we via verschillende acties willen verkrijgen. Deze lekkere kerstverkoop is daar één van.

Koop nu uw kerstkoekjes en kerstchocola bij Rotary Nachtwacht

Bij elk pakket gaat minimaal € 2,50 naar het goede doel!

In deze tijd, en zeker dit jaar, hebben we allemaal behoefte aan gezelligheid, aan echtheid, aan traditie. Daar spelen wij op in door voor u koekjes volgens grootmoeders recept uit de rijke Duitse adventstraditie te bakken. Liever thuis gezellig samen bakken? Dat kan ook!

Afbeelding met binnen, gesneden

Automatisch gegenereerde beschrijving

Bestelcode A:

250 gram ambachtelijke kerstkoekjes

Prijs: € 6,50

Bestelcode B:

200 gram banketbakkers kerstchocola

Prijs € 7,50


Bestelcode C:

U ontvangt per e-mail de authentieke recepten zodat u zelf kunt gaan bakken.

Prijs: € 15,00

Bestelcode D:

Een startpakket waarmee u zélf kunt gaan bakken.

Met de authentieke recepten en ingrediënten voor 150 koekjes.

Prijs: € 50,00

Bestel vóór 16 december

Bestellen doet u zo

U bestelt door een mail te sturen naar zoetekerstnachtwacht@gmail.com Vermeld in de mail uw naam, mobiele telefoonnummer . Geef aan hoeveel u wilt bestellen. Bijvoorbeeld 2xA en 3xB, en het totaalbedrag waarvoor u een betaallink wilt ontvangen. U mag het bedrag immers verhogen als u de actie verder wilt sponsoren. Na betaling is de bestelling definitief.

Heeft u niets met kerst, maar wilt u wel sponsoren? Dat kan natuurlijk ook. Stuurt u ons dan een mail met het bedrag waarvoor wij u een betaallink mogen sturen.

U kunt uw bestelling ophalen op 20 en 21 december tussen 10 en 18 uur bij het Amsterdam Pipe Museum, Prinsengracht 488. Neemt u vooral uw Museumjaarkaart mee en steun door deze te scannen ook nog eens het museum!

Bekijk ook onze wijnactie en restaurantactie op https://www.rotary.nl/amsterdamnachtwacht/activiteiten

Rotary Nachtwacht Amsterdam wenst u fijne kerstdagen

en een gezond en plasticvrij 2020

De koekjes zijn handgemaakt en kunnen daardoor qua vorm en verdeling aantallen per soort iets afwijken van de foto’s.

Ingrediënten koekjes: Roomboter, kristalsuiker, patentbloem, scharreleieren, amandelen, hazelnoten, pure chocola, jam

Ingrediënten chocolade: Suiker, cacaomassa, cacaoboter, melkpoeder, pure chocola cacao 54% min, melkchocola 28,1% cacao min, witte chocola 22,7% cacao min, kleurstoffen E124, E102, E133, sojalecithine, paprika extract; vanillearoma, canaobawas, glucosestroop, tarwezetmeel