© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

13 december 2014, TOPdag voor Rotaryclub Baarn-Soest!

13 december 2014, TOPdag voor Rotaryclub Baarn-Soest!

Terwijl in de C1000-supermarkt in het hartje van Baarn een inzamelingsactie voor de Voedselbank gehouden werd door leden van de Rotaryclub Baarn-Soest werd aan de rand van Baarn een informatiebijeenkomst over “Preparing for Life” gehouden.

Actie voor de Voedselbank

In de supermarkt werden tussen 9:00 en 18:00 uur de klanten gevraagd extra (Kerst-) inkopen te doen ten behoeve van de Voedselbank. Afwisselend stonden ploegjes Rotarians klaar om te “flyeren”, informatie te verschaffen én, na de kassa’s, om de gekochte artikelen in ontvangst te nemen. Aan het eind van de actiedag kon de voedselbank verblijdt worden met 68 goed gevulde kratten levensmiddelen.

Preparing for Life

Terwijl een deel van de Rotarians van Baarn-Soest druk in de weer waren concrete “Hollandse nood” te lenigen waren in restaurant “Greenfields aan de rand van Baarn twee Rotarians druk met het informeren van een gezelschap Rotary-Gouverneurs over het, van oorsprong Baarnse initiatief, Preparing for life.

Onder het motto:

”Preparing for Life will endeavor to prevent some of life’s problems before they begin, rather than try to diminish their consequences after they arise”

(veel meer informatie is aan te treffen op de website: http://www.preparingforlife.net of op de facebook-pagina van District-1570: https://www.facebook.com/pages/Rotary-D1570-NL/391403864213685 )