© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Koek en zopie tijdens "Vorst in Baarn"

IJspret kent geen beperking

Rotaryclub Baarn Soest helpt bij het organiseren van ijspret en ‘koek en zopie’ voor mensen met een beperking afkomstig van Sherpa, Amerpoort en Humanitas op zondag 9 en 16 december.

We zijn zeer enthousiast over de komst van de ijsbaan. Als een nieuwe activiteit die de Baarnse leefgemeenschap extra kleur geeft en die bewoners uit dorp en regio aantrekt om hier gezellig te komen winkelen en recreëren. Daar werken de clubs graag aan mee.

In navolging van het succesvolle charity diner voor het financieren van een computerschool in Amerpoort in 2011 werken Rotaryclub Baarn Soest en Lions Drakensteijn opnieuw samen. Dit keer om mensen met een beperking te laten mee genieten van de ijspret die Vorst in Baarn biedt. Op de vroege ochtenden van 9 en 16 december krijgen ca. 50 clienten afkomstig van de stichtingen Sherpa en Amerpoort en van een hardloop-maatjesproject van stichting Humanitas, de gelegenheid om over het ijs te zwieren. In sport of spel, schaatsend, glijdend of op de slee kunnen zij de sfeer van Vorst in Baarn samen ervaren. Dat doen ze onder professionele begeleiding vanuit hun organisaties en met steun van vrijwilligers van Stichting Vorst in Baarn, Lions en Rotary. En natuurlijk is er iets lekkers om mee af te sluiten.

Met hartelijke dank aan de Stichting Vorst in Baarn en haar vrijwilligers, want speciaal voor deze groepen stelt zij de ijsbaan op die zondagen eerder open.