© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Bestuursoverdracht

Afbeelding met persoon, binnen, venster, staand

Automatisch gegenereerde beschrijving

Na een jaar van onlinebijeenkomsten via Zoom, is het voorzitterschap overgedragen aan een voorzittersduo. Anette en Tamar gaan gezamenlijk de voorzittershamer dragen. Martine is aangetreden als programmacommissaris en Joost is onze nieuwe secretaris. Harry blijft nog even in ambt als penningmeester.

Vanaf de start in september 2021 gaan we langzaam weer terug naar het “oude” normaal.

Dit Rotary-clubjaar staat in het teken van (hervinden) van balans. Als hoofd en hart met elkaar in evenwicht zijn, kunnen je handen bergen verzetten Mat alle denkers, voelers, doeners en de ‘uitgebalanceerde’ in de club hebben we goud in handen! Die balans is er al: al 75 jaar.