© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Een korte terugblik op de Reestwalk 2021

✨ 💛 ☀️ R E E S T W A L K 2 0 2 1 ☀️ 💛 ✨

Ah…. Wat een prachtige dag, wat een heerlijke dag, wat een vrolijke en mooie en verbindende dag ReestWalk 2021. Bijna 1000 blije mensen, heerlijke hapjes, prachtige muziek, ontroerende poëzie, mooie knutseltjes, en de wonderschone natuur! Inmiddels ligt het Reestdal er weer schoon en rustig bij. En de organisatie van de ReestWalk ook 😂. Dank allemaal voor jullie komst! Binnenkort volgt de bekendmaking van de opbrengst voor ons goede doel.

Liefs en tot volgend jaar! 🦌 🍂Afbeelding met lucht, buiten, boom, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met buiten, gras, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met boom, buiten, gras, plant

Automatisch gegenereerde beschrijving