© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kom kennismaken met Rotary Nieuwegein

Kom kennismaken met Rotary club Nieuwegein

Rotary club Nieuwegein nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 7 april. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Nieuwegein maar ook ver daarbuiten. 

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 18.00 uur in Brasserie het Raadhuis, Raadhuisplein 1 in Nieuwegein. We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een interessante spreker Remco Eikhout gevonden die een presentatie zal geven over Artificiële Intelligentie, we krijgen er allemaal mee te maken, sterker nog we hebben er al mee te maken, maar wat is het precies…...

De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot zondag 3 april via een email te sturen naar albert_kuiper@hotmail.com