© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

ACTION PLAN

ROTARY's ACTION PLAN


 • Als People of Action nemen we beslissingen op basis van bewijs.


  Laten we de praktijken, infrastructuur en capaciteit ontwikkelen die nodig zijn om gegevens van onze serviceprojecten op een veel effectievere wijze te definiëren, meten, volgen en analyseren. • Als People of Action zijn we inclusief, betrokken, medelevend en ambitieus namens de wereld.

  Laten we onze waarden delen met een nieuw publiek en nieuwe manieren ontwikkelen om mensen samen te brengen, zodat zij de kracht van Rotary kunnen ervaren. Laten we bewijzen dat we een organisatie zijn die inclusief, betrokken, medelevend en ambitieus is voor de wereld. • Als mensen van actie bouwen we betekenisvolle relaties op die decennia en continenten overspannen.

  Laten we elke ontmoeting benutten als een kans om mensen te laten zien wat Rotary voor hen kan betekenen, zowel individueel als lid van onze gemeenschap.


 • Verandermanagement

  Het toepassen van strategieën voor verandermanagement binnen Rotary, van het RI secretariaat tot op clubniveau, om operationele uitdagingen aan te gaan en meer wendbaar en responsief te worden.

Rotary's actieplan

Iedere visie, groot of klein, vereist een plan.

Meer dan een eeuw geleden waren wij pioniers in serviceleiderschap, gebaseerd op persoonlijke verbindingen. Dat model is vandaag de dag nog steeds even krachtig. Maar nu strekken die persoonlijke verbindingen zich uit over de hele wereld. De Rotary van vandaag reikt niet alleen de hand om te voorzien in de behoeften van gemeenschappen dicht bij huis; we overstijgen grenzen, generaties, talen, culturen en historische verschillen om hoop te scheppen voor een betere wereld.


Vragen of ideeen over het Actie Plan?

 • Neem contact op met jouw gouverneur of met PDG Rutger Mazel,
  Action Plan Champion voor de Nederlandse en Vlaamse districten. 

Vragen of ideeen over het Actie Plan?

 • Neem contact op met jouw gouverneur of met PDG Rutger Mazel,
  Action Plan Champion voor de Nederlandse en Vlaamse districten.