© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary club Amsterdam acties voor Oekraïne

Beste mensen,

Vandaag sprak ik Gerard Zwerver, hij treedt op namens 'Fast Lanes, Ukraine'. Dit is een organisatie die zijn wortels heeft in het bedrijfsleven. Zij organiseren snel en efficiënt busritten (touringcars) naar de grens Van Oekraïne, met Polen. Ook rijden zij naar Roemenië. De kosten voor zo'n tocht zijn ongeveer 5000,00 euro. Zij vragen hiervoor financiële ondersteuning van Rotary. Wij zouden het geweldig vinden als jullie hen zouden willen helpen zodat zij nog meer mensen kunnen ophalen en hulpgoederen kunnen wegbrengen. 

Onze club verzamelt kleding en speelgoed voor de gezinnen die zij meebrengen. Ook zijn wij bezig met het werven van mensen die de backoffice kunnen bemensen zodat de ritten goed en efficiënt worden geregeld. Vanmiddag sprak ik Gerard Zwerver bij Arti en staan ook een artikel in het Parool over deze organisatie vandaag.

https://www.parool.nl/ps/deze-amsterdammers-haalden-op-eigen-initiatief-vluchtelingen-op-in-oekraine-hongaarse-grenswachters-maakten-ons-uit-voor-klootzakken~bc1630e7/

Zwanine Siedenburg, 06 54254604