© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Club Schouwen-Duiveland organiseert een Open Golf Event

Op vrijdag 27 mei 2022 (de dag na Hemelvaart) organiseert Rotary Club Schouwen-Duiveland een Open Golf Event in samenwerking met een van de mooiste golfbanen van de regio, Golfclub Grevelingenhout, uniek gelegen langs het Grevelingenmeer in Bruinisse. 

Deelname kan op verschillende manieren. Een individuele inschrijving (of samen met 1 of 2 andere personen) is mogelijk. Ook kan met drie deelnemers of relaties een flight van vier personen worden gekocht. 

Neem je deel met een team van deelnemers van een Rotary Club, dan doe je automatisch mee met ‘The battle of the serviceclubs’ en maken jullie kans op de wisselbeker ‘Beste serviceclub’. 

De opbrengst van het Open Golf Event komt ten goede aan twee goede doelen. Het eerste goede doel is Stichting Leergeld Oosterschelde. Deze stichting biedt kinderen, die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn, een kans om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Daarnaast gaat een gedeelte van de opbrengst naar de actie Rotary helpt Oekraïne.

Het programma op 27 mei start om 11.00 uur. Onder het genot van koffie of thee en een broodje maak je kennis met de andere deelnemers. Om 12.30 uur start de wedstrijd. Vanaf 17:30 uur gaan we borrelen en vanaf 19 uur start het diner. Tijdens het diner worden de prijswinnaars bekend gemaakt en wordt een veiling georganiseerd. 

Inschrijven kan via https://www.rotaryschouwenduiveland.nl/shop/inschrijving-golfevent-rotaryclub-schouwen-duiveland/. Wij hopen jullie op 27 mei te mogen begroeten en zien jullie inschrijving(en) vol verwachting tegemoet.