© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Nazomer Avond Concert

Nazomeravondconcert voor goede doel

27/08/2014

De zes Rotaryclubs in Waterland organiseren op zaterdag 27 september 2014 weer een Nazomeravondconcert met optredens van talentvolle klassieke muzikanten in de sfeervolle Grote Kerk van Monnickendam. Aanvang om 20.00 uur. De gehele opbrengst komt ten goede aan gehandicapte kinderen in de regio Waterland.

Het Nazomeravondconcert, dat dit jaar voor de tweede keer wordt gehouden, volgt op het dagprogramma ‘klassiek talentenfestival’, waar jeugdige, begaafde muzikanten en zangers hun vaardigheden in de klassieke muziek demonstreren. De helft van de deelnemers is onder de 18 en de oudsten zijn 24 jaar. Veel van deze muzikanten treden ook ’s avonds op tijdens een gevarieerd programma waarin solisten, kleine gelegenheidscombinaties én een groot orkest van 90 muzikanten licht klassieke muziek ten gehore brengen. Achtereenvolgens spelen violiste Felicia Bao, pianiste Marije Rijsenbrij, de groep Stringwise, sopraan Luc Ket, violiste Hannah Feltkamp en pianist Ramon van Engelenhoven. Na de pauze is er een optreden van het Noord-Hollands Jeugdorkest.

Kaartverkoop

De kaarten kosten € 22,50 (passe-partout voor dag en avond) en €10,- voor jongeren tot 16 jaar of CJP.
Voor meer informatie en het bestellen van kaarten zie www.nazomeravondconcert.nl

Vrienden van het Nazomervondconcert

Wie ons doel een warm hart toedraagt kan ook vriend worden voor een bedrag van € 250,-. Dit bedrag geeft tevens recht op twee vrijkaarten (voor dag én avond) en op vier consumptiebonnen t.b.v. horeca in de kerk. Voor vragen en aanmelding kunt u contact opnemen met Paul Holtkamp, telefonisch via 06-53152770, of per e-mail paul@dereclamerealisten.nl.

E:\Tijdelijke internetbestanden\Content.Outlook\I9TE4A6I\image001.jpg