Bloembollen project Rotary Schagen

Amaryllis verkoop voor Hospice in Schagen

Rotary Schagen is weer een mooie nieuwe actie gestart. De bedoeling is om zoveel mogelijk Amarylissen te verkopen, waarbij de opbrengst naar het Hospice in Schagen gaat.

De Amaryllis brengt als fonkelende bloem warmte in koude dagen. Je kunt er zelfs de ster van de feestdagen van maken. Maar ook in het prille voorjaar doet ze 't goed. Mag deze langstelige en statige schoonheid ook stralen in jouw huis? Of misschien breng je de feestdagen wel over door hem weg te geven aan vrienden, familie of als relatiegeschenk.

Er zijn zes soorten waaronder: Clown (rood-wit gestreept), Benfica (donker rood) en Temptation (rood en wit). Ook zijn er dit jaar 2 soorten met bollen in een mega formaat, bijna zo groot als een voetbal. Deze top maat bollen in rood en wit bloeien met extra stelen en extra grote bloemen!

De Amaryllis met pot en compost in geschenkverpakking of als mega grote bol kosten slechts € 10,- per stuk. En de opbrengst gaat naar het Hospice in Schagen. Je kunt ze per e-mail bestellen via rotaryschagen@gmail.com of langs komen op zaterdag 1 december, 15 december of 22 december naar de Gedempte Gracht dan staan we voor Mulder Optiek.

De Amaryllis symboliseert trots en betoverende schoonheid, en geeft een gevoel van vriendschap en genegenheid. Echt een bloem om harten mee te veroveren dus….