2012 cheques voor jeugdvakantieweken

Rotaryclub Schaijk – Land van Ravenstein

Rotaryclub schenkt geld aan jongerenorganisaties

Op dinsdag 20 maart in De Gasterij in Schaijk


REGIO - Rotaryclub Schaijk-Land van Ravenstein schenkt tijdens een speciale avond op dinsdag 20 maart in De Gasterij in Schaijk eenmalig een geldbedrag aan zeven jongerenorganisaties uit de gemeente Landerd en de voormalige gemeente Groot-Ravenstein. De avond begint om 20 uur.

"De leden van de Rotaryclub organiseren jaarlijks een aantal activiteiten met als oogmerk het ondersteunen, financieel en/of fysiek, van een door de gezamenlijke leden uitverkozen goed doel"

"Dit jaar is onze focus gericht op organisaties in de woonkernen in ons werkgebied Het land van Ravenstein. Het gaat om organisaties die zich jaarlijks bezighouden met het verzorgen van meerdaagse activiteiten voor de jeugd. Deze zijn door ons uitverkozen en willen wij graag eenmalig een financiële bijdrage schenken als blijk van waardering en als een extra opsteker voor hun inzet en betrokkenheid bij de jeugd."

Acht jongerenclubs
De volgende organisaties ontvangen op 20 maart een cheque van de Rotaryclub: 
Stichting Jeugdwerk Ravenstein, Stichting Jeugdvakantiewerk DDDD, Stichting Jeugdvakantiewerk Herpen, Stichting Jeugdbelangen Overlangel, Neerloon en Keent, Stichting Jeugdvakantiewerk Schaijk, Stichting Jongeren Vakantieweek, Stichting Jeugdbelangen Zeeland en Kelekeet uit Reek.