© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

2023-02 Night of the Rotary

Night of the Rotary

Klassieke muziek en filmmuziek, hand in hand.

Het concert

De films van weleer… de films van nu. Ze voeren je mee naar een andere tijd, een andere plaats, een ander persoon…. Droom weg en reis mee, naar mooie herinneringen, naar nieuwe ontdekkingen! Laat je leiden door de filmmuziek, uitgevoerd door deze fantastische muzikanten.

Wouter Harbers (vleugel) en Robert Cekov (viool) geven op zaterdag 4 februari 2023 voor Rotary Scherpenzeel-Woudenberg een concert met muziek uit mooie en ontroerende films en van bekende componisten.

Wouter Harbers is een jonge, ambitieuze pianist met een internationale achtergrond, met een missie om klassieke pianomuziek op een toegankelijke manier dichter bij het brede publiek te krijgen. Hij doorweeft zijn concerten met interessante informatie en ludieke feitjes over de muziek en door de wisselwerking tussen pianist en publiek ontstaat een ontspannen en gezellige sfeer. Zijn maandelijkse koffieconcerten op zeven locaties in heel Nederland, zijn hiervan een goed voorbeeld. Hij is een veel gevraagd pianist en trad met een kerstprogramma ook al op in het Concertgebouw Amsterdam.

Robert Cekov begon al op jonge leeftijd zijn vioolstudie en wint diverse prijzen. Robert is sinds 1990 eerste violist in het Nationaal Balletorkest Amsterdam, heeft eigen strijkkwartetten en treedt op met diverse ensembles over de hele wereld.

Rotary Scherpenzeel-Woudenberg

Rotary Scherpenzeel-Woudenberg is een actieve club waar leden van verschillende beroepsgroepen elkaar wekelijks ontmoeten en van elkaar leren. Rotary Woudenberg-Scherpenzeel helpt bij lokale en (inter)nationale projecten. De inkomsten daarvoor, worden ingezameld door het organiseren van allerlei activiteiten door de leden van de club. Onze slogan is ‘hecht en helpend’.

Ons internationale project

Dit jaar gaat de opbrengst van het concert naar Stichting Jacana, door Nederlanders opgezet om Zambiaanse ondernemers in zonne-energie hun bedrijf te laten opzetten. Daarmee wordt mogelijk dat kinderen kunnen studeren en volwassenen economisch zelfstandig zijn. Meer over hun aanpak, waarbij ondernemers o.a. zélf de verantwoordelijkheid krijgen, op https://jacana.help.

Toegangsprijzen en sponsormogelijkheden
Toegangskaart voor het concert €17,50 (incl. koffie/thee voorafgaand aan het concert) Pauze arrangement* €8,50 per persoon

* In de pauze bieden we u de mogelijkheid aan om aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en een drankje, u hoeft dan niet in de rij te staan. De andere optie is muntjes bij aanvang kopen en aan het buffet zelf bestellen.

Om dit project mogelijk te maken, hebben we naast de verkoop van de concertkaarten, ook uw hulp nodig. Iedere gift is van harte welkom en komt ten goede van dit lokale project. Neem gerust contact met ons op voor de diverse sponsormogelijkheden, via https://concertrotary.nl.

Meet & Greet

Na het concert bent u van harte welkom de musici te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

De kaarten kunt u kopen op onze site https://concertrotary.nl. Reken daar meteen af en wij zorgen ervoor dat de kaarten op naam klaarliggen bij de deur. U kunt ook bestellingen doorgeven bij de Rotaryleden.

Voor meer informatie, kaartverkoop en verdere sponsormogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via de mail: rcsw1570+concert@gmail.com.

Alle gegevens op een rijtje

Datum: zaterdag 4 februari om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Plaats: De Achthoek, Molenweg 1 in Scherpenzeel

Muziek: Wouter Harbers en Robert Cekov

Prijs: €17,50 toegangskaart (inclusief koffie/thee voorafgaand aan het concert)
10+2 gratis, 12 kaarten voor 175,-

€8,50 gereserveerd pauzearrangement
(of muntjes te koop voor aanvang concert)

Kaarten: via https://concertrotary.nl