© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Overlijden Erris van Ginkel
In memoriam
Valentijnsdiner
14 februari 2023
Rotaryclub Veenendaal
ShelterBoxen voor Syrië en Turkije
RC Veenendaal doneert 11 ShelterBoxen
Samen voor Oekraïne
20 en 21 mei 2022

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook via @rotary0318 

Welkom

Beste bezoeker,

Van harte welkom op de website van Rotaryclub Veenendaal. Rotary is een wereldwijd netwerk van leden die vanuit verschillende beroepsgroepen hun kennis en ervaring willen inzetten om de maatschappij op lokaal, nationaal en internationaal niveau te ondersteunen. De doelstelling van Rotary is 'Service above Self'.

Onze club is een actieve, gezellige, levendige vrijdagmiddagclub. Twee keer per maand lunchen we samen bij de 3Zussen en nodigen we een inspirerende (gast)spreker uit of volgt er een bedrijfsbezoek. Eén keer per maand organiseren we een vrijdagmiddagborrel van 16.00u tot 18.00u. Daarnaast komen we samen voor verschillende projecten voor het goede doel en organiseren we gezellige activiteiten om onze onderlinge vriendschapsband te versterken. Wilt u een keer aanwezig zijn bij één van onze bijeenkomsten dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. 

Met vriendelijke groet,

Gilbert van Gent, voorzitter

SERVE TO CHANGE LIVES

Onze President R. Gordon R. McInally heeft als jaarthema gekozen: Create Hope in the World. Als Rotarians zijn we met 1,4 miljoen leden in 35000 clubs op deze aardbol. In Nederland met 18000 leden in 500 clubs. Een impactvolle organisatie die zich in de wereld laat gelden op humanitair gebied. Als People of Action zijn we moreel verplicht deze organisatie veilig te stellen voor de toekomst.

Als club zijn wij een trots onderdeel van District1570. Waarbij wij samen met andere clubs uit ons district betrokken willen zijn bij Service Projecten. Door te helpen en te zorgen krijgt het leven meer  betekenis. Je verandert en verbetert niet alleen de levens van anderen, maar ook dat van jezelf. In het clubjaar 2023-2024 is onze District Gouveneur Denise Go-Feij. 

"Vind ons leuk" op Facebook, Instagram en Twitter!

@rotary0318