Volg ons op Twitter via @rotary0318 en www.rotarysportdag.nl

Welkom

Beste bezoeker,

Van harte welkom op de website van Rotaryclub Veenendaal. Rotary is een wereldwijd netwerk van leden die vanuit verschillende beroepsgroepen hun kennis en ervaring willen inzetten om de maatschappij op lokaal, nationaal en internationaal niveau te ondersteunen. De doelstelling van Rotary is 'Service above Self'.

Onze club is een actieve, gezellige, levendige vrijdagmiddagclub. Twee keer per maand lunchen we samen bij de 3Zussen en nodigen we een inspirerende (gast)spreker uit of volgt er een bedrijfsbezoek. 1 keer per maand organiseren we een vrijdagmiddagborrel van 16.00u tot 18.00u. Daarnaast komen we samen voor verschillende projecten voor het goede doel en organiseren we gezellige activiteiten om onze onderlinge vriendschapsband te versterken. Wilt u een keer aanwezig zijn bij één van onze bijeenkomsten dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. 

Met vriendelijke groet,

Erik Keulen, Voorzitter

BE THE INSPIRATION

Be the inspiration, ons jaar thema en het fundament van ons 57 jarig bestaan.  Wederzijds respect, verdraagzaamheid en behulpzaamheid, ook al zijn wij verschillende mensen, ieder met zijn/haar achtergrond en beleving hoe wij in het leven moeten staan.

Houdt u onze site, Facebook-pagina en Tweets in de gaten om overal van op de hoogte te blijven. Of bekijk onze activiteitenkalender voor het komende jaar. 

"vind ons leuk" op Facebook (www.facebook.com/0318)