© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Valentijnsdiner 2023

Persbericht Rotary Club Veenendaal

---------------------------------------------------------------------

Onderwerp: Valentijnsdiner Leger des Heils

Datum: 25 februari 2023

---------------------------------------------------------------------

VEENENDAAL – Het Leger des Heils heeft samen met Rotaryclub Veenendaal een Valentijnsdiner georganiseerd voor alleengaanden en ouderen. Dit vond plaats op Valentijnsdag op 14 februari 2023 in het gebouw van Stichting Onder Ons aan de Fluitersstraat.

De week ervoor konden voor deze avond kaarten worden opgehaald bij de winkel van het Leger des Heils. Binnen een mum van tijd waren de kaarten vergeven. Totaal waren er op de avond ruim 60 genodigden aanwezig. Bij binnenkomst werden ze onthaald met een glaasje bubbels door vrijwilligers van het Leger des Heils en leden van Rotaryclub Veenendaal. Daarnaast werden alle gasten afzonderlijk met een rood hart op de foto gezet om een blijvende herinnering aan deze avond mee te geven. De gasten vonden dat erg leuk en meerderen wilden graag meer dan één keer poseren voor de polaroid-camera.

Op de avond was er tijd om een gezellig praatje te maken met de tafelgenoten. Een woord van hart werd gesproken door de korpsofficier. Ook verzorgde het Leger des Heils een leuke quiz. Na het geven van de antwoorden werd er volop meegezongen met bekende Oud Hollandse liederen. Tussen het programma door werd er een smakelijk 3-gangen diner aangeboden dat was bereid door hotel Belmont, opgeschept en uitgeserveerd door de leden van de Rotaryclub. Dat werd met veel plezier gedaan. Na afloop van de avond vertelde één van de gasten genoten te hebben van de ‘blije gezichten’ die rond liepen op deze avond. Na de koffie/thee met een chocolaatje in de vorm van een hartje werden de gasten uitgezwaaid en kregen ze een tas mee om thuis een maaltijd te bereiden met Go-Tan producten.

Het Leger des Heils en Rotaryclub Veenendaal kijken met grote tevredenheid terug naar dit mooi en geslaagd event dat zeker voor herhaling vatbaar is in een eenzame en donkere tijd voor alleengaanden en ouderen. In het verleden werd een Kerstdiner georganiseerd, maar het Valentijnsdiner was absoluut een zeer waardig alternatief.

Hieronder volgt een impressie van het geslaagd Valentijnsdiner 2023: