Welkom op de site van Rotary Vlaardingen 80

Wijnactie Rotary Vlaardingen80

Wijnactie Vlaardingen80

Rotary vlaardingen 80 verkoopt wijn om twee dingen te bereiken.

  • Van een goede wijn te genieten tijdens de feestdagen.

  • Met uw bijdrage bouwt u mee aan een thuisbasis voor de Yets Foundation in Vlaardingen. Deze stichting begeleidt kwetsbare jongeren naar een goede plek in onze samenleving. Ze doet dit via aan scholen verbonden sportteams ( basketbal ), en de inzet van coaches die een hechte band met de jongeren hebben.
  • Alvast bedankt

  • Eind van dit jaar is het bestellen weer actief.
Bestel hier

WAT IS ROTARY?

Op deze pagina nemen we je in sneltreinvaart mee door de wereld van Rotary in het algemeen en die van Rotary Vlaardingen 80 in het bijzonder. Dank je wel voor je belangstelling. Wij verheugen ons op een nadere kennismaking.

Rotary (www.rotary.nl)  is een wereldwijd netwerk van bevlogen mensen. In totaal zijn er circa 34.000 clubs en 1,2 miljoen leden. Rotary heeft drie centrale doelstellingen:

  • Bevorderen van een ethische beroepsbeoefening en de waarde uitdragen van ieder beroep voor de samenleving.
  • Onderling uitwisselen van kennis en ervaring en dienstbaar zijn voor elkaar.
  • Helpen van anderen met concrete projecten en daden.

    Rotary is georganiseerd in clubs per stad en regio. In principe is er per beroep maximaal één vertegenwoordiger lid van een club. De clubs komen iedere week bijeen, wij op de donderdagmiddag. Het programma heeft enkele vaste onderdelen, namelijk het elkaar spreken in informele sfeer, hierna het diner, dan diverse mededelingen zakelijk en privé. Tenslotte een (gast)spreker over een beroepskwestie, een maatschappelijk thema of een goed doel.
Waarom Rotary

De Nederlandse Rotaryclubs helpen duizenden ontheemden aan een tijdelijk heenkomen:

Shelterbox