Welkom op de site van Rotary Vlaardingen 80

IHE

Beste Rotarians,
In navolging van ons bericht van 29-05 geven we jullie een update van onze deelname bij het Rotary Scholarship IHE project in 2020.

Nog even kort wat houdt het IHE project in en hoe draagt Rotary hieraan bij?

Het strategische partnerschap tussen The Rotary Foundation (TRF) en IHE Delft Institute for Water Education heeft tot doel de wereldwijde water- en sanitatie crisis aan te pakken door het aantal opgeleide professionals te vergroten om oplossingen te bedenken, plannen en implementeren in ontwikkelings- en opkomende landen. Door deze samenwerking wordt jaarlijks een beperkt aantal beurzen toegekend voor afgestudeerde studenten op de campus van het IHE Delft Institute for Water Education in Nederland. Deze beurzen zijn bedoeld om productieve relaties op lange termijn tussen Rotariërs en hoogopgeleide water- en sanitatieprofessionals in hun gemeenschappen te bevorderen.

Lees Meer

Polio de Wereld uit

Kleurrijk resultaat door 1500 geplante bloembollen | Vlaardingen24

VLAARDINGEN – Twee klassen van de Globeschool en IKC Het Spectrum trokken er in november vorig jaar op uit om 1500 bloembollen te poten bij het Mensenrechtenmonument op de hoek van de Julianasingel met de Hofsingel in Vlaardingen. Het resultaat: een prachtige bloemenzee aan tulpen. ,,Een positief gezicht in deze lastige periode,” aldus Wim Goedendorp van de Rotaryclub Vlaardingen 80, die de actie in november opzette.

Lees Meer

De Nederlandse Rotaryclubs helpen duizenden ontheemden aan een tijdelijk heenkomen:

Shelterbox