© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

persbericht-santarun-uitreiking-cheques.

Uitreiking opbrengst Santarun aan goede doelen

Donderdagavond (28-2-2019) zijn de cheques door de gezamenlijke serviceclubs uitgereikt aan Scouting Klimop, Care for Family en de organisatie van een seniorenreis.

De mooie opbrengst (totaal €13.000 ) is gerealiseerd door de organisatie van de jaarlijkse Santarun op 22 december 2018. Meer dan 500 lopers in de rode pakken liepen een traject door Waddinxveen. Op het Gouweplein werden de lopers uitgezwaaid door veel inwoners en de feestartiest Irvine. Bij aankomst op het eindpunt in het Coenecoop College werden de medailles uitgereikt door wethouder Atzema en Rotary voorzitter Jac Bost. Daarna waren er optredens van o.a. de Popschool, Studio Da Danza en Toos. Verder was er een optreden van de bekende Waddinxveense artiest George Baker en werd de middag afgesloten door feestartiest Irvine. ‘s Avonds was er nog een after-party (de Crazy Christmas Party) bij Easy dinner.

Scouting Klimop gaat de bijdrage (€ 5.000 ) gebruiken voor de aanschaf van meubilair voor het nieuwe clubhuis. Care for Family gaat de bijdrage (€ 5.000 ) gebruiken voor de aanschaf van een kleine bestelwagen. Met de bijdrage (€3.000 ) aan de organisatie van de Waddinxveense seniorenreis wordt deze reis mede mogelijk gemaakt.

De zesde editie van de Santarun in Waddinxveen werd georganiseerd door: De Rotaryclub Waddinxveen, de Lionsclub Waddinxveen-Boskoop, Lionsclub Waddinxveen Tsuytende, Ronde Tafel en Innerwheel Waddinxveen.