© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Open Clubbijeenkomsten

Rotary club Amsterdam Minerva nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 18 maart 2024. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten. Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is vanaf 18.00 uur in Restaurant De Bosbaan in Amstelveen. Vanaf 18.30 uur gaan we samen aan tafel. We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een interessante spreker gevonden die een presentatie zal geven. 

De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 13 maart via een mail te schrijven aan minerva.amsterdam@gmail.com. Kosten van diner zijn € 20, excl drank, na afloop te voldoen.