© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Evenementenkalender D1610

·

25 – 29 mei – Rotary International Convention, Singapore

·

1 juni – DISCON 1610, Bergen op Zoom

·

7 juni – Open Golf Event, Bruinisse

·

9 juni – Smulfietstocht, Numansdorp e.o.

·

15 juni – Classic Wings & Wheels, Militaire vliegbasis Gilze-Rijen

·

13 september – Golfbenefiet, GC Kromstrijen

·

21 september – 45PlusDisco, Gorinchem

·

4 oktober – Bijeenkomst Vocational Officers Regio 4 Midden-Brabant

Rotary Internationale Conventie Singapore | 25 – 29 mei

Jaarlijks komen rond de 20.000 Rotaryleden samen tijdens een Internationale conventie. Dit jaar wordt de Conventie gehouden in Singapore en is toegankelijk voor alle Rotaryleden. Er gaan 5 leden uit ons District naar de conventie. De conventies zijn bijzondere momenten waarop je ervaart hoe groot en wereldomvattend Rotary is. Wil je dit ook een keer ervaren? Inschrijven kan nog via de button hieronder. In kader van de 7e area of focus “Leefmilieu” is wel het dringende verzoek of iedereen de vluchten compenseert door bij te dragen aan bijvoorbeeld ons 100 jaar Rotary Voedselbos.

Vrijdag 7 juni – Open Golf Event op GC Grevelingenhout

Op 7 juni 2024 organiseert Rotaryclub Schouwen-Duiveland wederom een Open Golf Event op een van de mooiste banen in de regio: Golfclub Grevelingenhout te Bruinisse. Inschrijven kan individueel of per flight via www.rotaryschouwenduiveland.nl

Spelvorm: Texas Scramble – 4 ball

Kosten (incl. diner):

€ 100,00 (€ 60,00 voor leden van golfclub Grevelingenhout)
€ 480,00 voor het afkopen van een flight (4 personen)
€ 40,00 indien u alleen deelneemt aan het diner

Afbeelding met sport, golf, tekst, atletiekwedstrijd

Automatisch gegenereerde beschrijving

Smullen & Fietsen voor Stichting Wielewaal Hoeksche Waard

Op zondag 9 juni a.s. organiseert Rotaryclub Hoeksche Waard voor de vijfde keer een Smulfietstocht: een toch van 35 kilometer met verrassende Hoeksche Waardse ‘smulpunten’. Er kan volop genoten worden van de natuur, het gezelschap en heerlijke lokale producten.

‘De Wielewaal’ is een haal- en brengservice in de Hoeksche Waard. De stichting heeft als inzet lokaal gratis vervoer te regelen in de verschillende kernen van de Hoeksche Waard. De Wielewaal is een elektrische auto die bestuurd wordt door vrijwilligers. Er is ruimte voor drie passagiers, een rollator of opvouwbare rolstoel. Dankzij dit initiatief zijn mensen die minder mobiel zijn, minder afhankelijk van anderen voor een boodschap of afspraak.

Start: vanaf 14.00 uur
Locatie: Schuringse Havenkade Oostzijde 1, Numansdorp.

U kunt zich inschrijven op www.smulfietsen.nl
Kosten € 24,00 per persoon. Donatie-tickets vanaf € 10,00

Afbeelding met wiel, transport, voertuig, Landvoertuig

Automatisch gegenereerde beschrijving

10e editie van ‘Classic Wings & Wheels’ op 15 juni 2024

Het mooiste evenement en een must-go voor autoliefhebbers is ‘Classic Wings & Wheels’. Voor de 10e keer wordt één van Rotary’s mooiste evenementen gerealiseerd door Rotary-Club Oosterhout. Reserveer vast in de agenda: zaterdag 15 juni 2024, Militaire vliegbasis Gilze-Rijen. Op dit ‘Nederlandse Goodwood’ is het genieten op de tribunes van klassiekers Ook de racers komen voorbijrazen. In de lucht is het een waar spektakel van prachtige, oude vliegtuigen.

De Italianen zijn er ook bij en dan kun je denken aan clubs zoals Ferrari, Maserati, Lamborghini, maar ook de Engelse beauty’s sluiten aan zoals Bentely, Healey, Jaguar en Cooper North. Donkervoort, Cobra en Lotus zullen niet ontbreken. Het hoogtepunt ligt echter bij de Abarths die hun jubileum vieren tijdens ‘Classic Wings & Wheels’.

U wordt vorstelijk ontvangen met voortreffelijke catering van topniveau gedurende de gehele dag. De prijs voor een entreekaart is € 225,00 per persoon voor een onvergetelijke dag!
Meer informatie en kaartverkoop via onderstaande button!

Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, logo

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met gras, boom, buitenshuis, golf

Automatisch gegenereerde beschrijving

11e Golfbenefiet RC’s Hoeksche Waard/Binnenmaas/De Zwijndrechtse Waard op vrijdag 13 september

Ook dit jaar zal ons Golfbenefiet vergelijkbaar zijn met de afgelopen edities waarbij de spelvorm Texas Scramble is met een ‘shotgun’-start.
Rotary steunt vele goede doelen en dit jaar hebben wij ervoor gekozen om de opbrengst van ons Golfbenefiet onder te brengen bij de fundraisingactie Samen tegen Rhabdoïde Kinderkanker.

Kijk op onze website voor verdere informatie.
Ontvangst 11.00 uur
Starttijd Shotgun 12.30 uur
Diner 19.00 uur
18 holesbaan GC Cromstrijen
Texas Scramble - 4 ball
18 holes

Aanmelden via dvg@giverbo.nl

Disco voor het goede doel op 21 september in Gorinchem

Welkom bij 45PlusDisco: de ultieme bestemming voor de 45-plussers die niet alleen de jaren ‘60 en ‘70 herbeleven, maar ook hun dansmoves laten gelden! Stap in onze tijdmachine en laat je meevoeren naar het tijdperk van psychedelische lichten, discoballen en swingende beats. Bij 45PlusDisco draait alles om de nostalgie van de jaren ’60 en ‘70, waar de muziek bruisend was en de dansmoves onvergetelijk. Of je nu een echte disco-king of -queen bent of gewoon wilt genieten van de goede vibes, bij 45PlusDisco is er voor ieder wat wils.

Maar wat is er nou mooier en leuker dan een gezellige dansavond waarbij alle opbrengsten naar het goede doel gaan? Op zaterdagavond 21 september 2024 organiseert Rotaryclub Gorinchem-Merwede haar eerste benefietavond. Terwijl je geniet van de tijdloze hits uit de jaren ’60 en ’70 gedraaid door Rotary-lid en DJ Fons de Bilde uit Gorinchem, steun je tegelijkertijd diverse goede doelen. Verzoekjes zijn meer dan welkom, dus denk aan het eerste singeltje dat je kocht, de plaat waarop je voor het eerst danste tijdens je studententijd of met je geliefde.

Maar het gaat niet alleen om dansen; er is ook ruimte om te socializen in een aparte zaal, waar je kunt praten en genieten van een hapje en een drankje (consumpties zijn niet bij de entree inbegrepen). Het wordt een avond waarin we de tijden van Woodstock, Radio Veronica en de opkomst van disco herbeleven! Dus, laat je helemaal gaan, dans je rot en heb ontzettend veel plezier op deze bijzondere dansavond! Dans je rot, voor het goede doel!

Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar via 45PlusDisco voor slechts € 25,00. Alle opbrengsten gaan naar lokale goede doelen!

Afbeelding met persoon, kleding, nachtclub, Menselijk gezicht

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Afbeelding met Lettertype, Graphics, grafische vormgeving, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met Lettertype, Graphics, logo, tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wist je dat we met ons District ook actief zijn op LinkedIn en Facebook? Klik op bovenstaande logo’s, volg ons en blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten van andere Rotaryclubs uit ons district.

 

(c)2024 | Wilt u kopij inleveren voor een toekomstige nieuwsbrief, klik dan hier. Wilt u uw aankomende evenement communiceren, klik dan hier. Wilt u uw bericht laten tonen in de Rotary app, klik dan hier.