© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Geef uw assistent een compliment!

Tulpenbossen voor iedereen

Op 19 april 2018 was het nationale secretaressedag, hét moment om uw gewaardeerde werknemer nog eens extra in het zonnetje te zetten. Rotaryclub Schagen hielp u graag om uw secretaresse, assistent(e) of medewerker te verrassen met een leuk presentje.
Voor €10 per tas verzorgde de Rotaryclub voor u een prachtig boeket met 30 lokaal geteelde tulpen uit de Kop van Noord Holland, in een praktische en stijlvolle verpakking. De bestelde tulpenboeketten werden op de zaak afgeleverd.

Een mooie actie waarbij de opbrengst ten goede kwam aan het Hospice in Schagen

Rotary Schagen organiseert regelmatig acties voor het Hospice in Schagen, een "bijna-thuis-huis".
Het Hospice in Schagen is en kleinschalige instelling waar 24/7 professionals en vrijwilligers palliatieve zorg en ondersteuning bieden aan mensen in hun laatste levensfase. Wanneer genezing niet meer mogelijk is.

Iedereen heeft het recht om in een menswaardige en respectvolle omgeving afscheid te nemen van het leven. Sterven in de thuissituatie is voor velen een wens. In sommige gevallen is dat echter niet mogelijk door gezins- of woonomstandigheden of, omdat familie/vrienden de nodige 24-uurszorg niet (meer) kunnen bieden.

In dat geval verlenen de verpleegkundigen en vrijwilligers van Hospice Schagen deskundige zorg tijdens de laatste levensfase in een sfeer van rust, warmte en privacy.

Zo werd behalve het van het project "Geef uw assistent een compliment" ook de opbrengst van het Amaryllis project van eind 2018 aan het Hospice geschonken.