© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Dorpsgolf Leusden daverend succes

Dorpsgolf Leusden daverend succes

Dorpsgolf Leusden is een van de fundraisingactiviteiten van Rotaryclub Leusden. Zaterdag 23 september 2023 werd derde editie georganiseerd. En het werd een geweldig leuke dag met een prachtige opbrengst van maar liefst €15.000 voor het goede doel: Lisidunahof.

Golfen door Leusden

Afbeelding met buitenshuis, gras, schoeisel, boom

Automatisch gegenereerde beschrijving

Tijdens Dorpsgolf Leusden lopen de deelnemers een parcours van 20 holes verspreid door Leusden. De holes liggen op de winkelcentra de Hamershof en de Biezenkamp en elders in tuinen, op grasveldjes en bij bedrijven. Zo moet er worden gemikt op een target in een vijver, afgeslagen vanaf een heuse berg en geslagen naar een peperdure cabriolet.

Afbeelding met auto, wiel, Landvoertuig, voertuig

Automatisch gegenereerde beschrijving

Het leuke aan Dorpsgolf is dat of je nu actief aan golf doet of nog nooit een golfclub heb aangeraakt, beiden kunnen meedoen aan het evenement.

Lisidunahof

In 2023 gaat de opbrengst van Dorpsgolf Leusden naar Lisidunahof. Lisidunahof richt zich met kleinschalige woongroepen en dagbehandeling op het welbevinden van jongeren en ouderen met een vorm van dementie. Lisidunahof bestaat volgend jaar 50 jaar en dat is voor de 51-jarige Rotaryclub Leusden een mooie aanleiding bij te dragen aan de realisatie van een multifunctionele ruimte. In die ruimte kunnen de bewoners van Lisidunahof een belevenis ervaren, zoals knutselen en een snoezelruimte.

Afbeelding met kleding, persoon, jeans, muur

Automatisch gegenereerde beschrijving

De commissie Dorpsgolf Leusden 2023 met Linda en Marc van Lisidunahof.

Samen voor Leusden

Dorpsgolf Leusden is een mooi voorbeeld van hoe mooi onze samenleving in Leusden werkt. Echt een dag samen voor Leusden. De holes en deelnemende teams worden gesponsord door het lokale bedrijfsleven. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Leusdense winkeliers en bedrijven. De Rotaryclub helpt mee met het bouwen van de holes bij de bedrijven en winkels en zorgt voor de bezetting van de holes tijdens de dag. Ook leden van de 41 Club, Lions, Ladies Circle, Ronde Tafel en Inner Wheel en kinderen van de diverse leden helpen mee het evenement tot een succes te maken.

Afbeelding met buitenshuis, kleding, hemel, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Aftermovie

Afbeelding met sport, persoon, buitenshuis, boom

Automatisch gegenereerde beschrijving

Klik hier voor de aftermovie van Dorpsgolf Leusden uit 2023.

Uitslag

Dorpsgolf Leusden 2023 werd gewonnen door de flight Den Daas vastgoed & taxaties, zij gaan binnenkort de lucht in met een ballonvaart. Tweede werd de flight van Autarkia Bewindvoering en derde werd de flight van Wellensiek Dierenartsen.

Afbeelding met kleding, persoon, person, jeans

Automatisch gegenereerde beschrijving

Leukste hole volgens de deelnemers waren de Interieurverzorgsters op hole 8, die met hun act goed waren voor mee dan de helft van alle verkochte lootjes in de loterij.

Afbeelding met gras, buitenshuis, hemel, schoeisel

Automatisch gegenereerde beschrijving

De flight van Bras 73/Herder werd uitgeroepen tot leukste flight. Zij wisten dankzij hun belangloze aanbod van shotjes aan alle marshalls een knappe vierde plek te bemachtigen.

Afbeelding met kleding, persoon, schoeisel, glimlach

Automatisch gegenereerde beschrijving

Sponsors

De Rotaryclub Leusden dankt alle sponsors van de derde editie van Dorpsgolf Leusden heel hartelijk voor hun bijdrage in geld of natura. Op de speciale actiesite staan alle sponsors vermeld.

Afbeelding met buitenshuis, kleding, persoon, gras

Automatisch gegenereerde beschrijving