© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Bakfiets 100 jaar Rotary in Nederland heeft een nieuwe eigenaar

De TREK bakfiets van de 100 jaar Rotary in Nederland estafette van Rotary in Nederland heeft een nieuw thuis! Hij is overhandigd door RC Cuijk aan de bewoners en vrijwilligers van COA Grave.

De bewoners zijn er erg blij mee. De bakfiets werd binnen gehaald alsof het een dure sportwagen was. De feestelijkheden werden opgeluisterd met een optreden van de kinderen. "Dankjewel voor de fiets, echt leuk! 🎹🎼🥁" . De clubleden kregen een rondleiding in het centrum. Daar zijn bijna 500 bewoners, onder wie 145 kinderen.
De fiets, de electrische fiets van TREK BIKES, wordt ingezet om boodschappen te doen en kinderen naar school te brengen.

Hoe kwam de bakfiets in Cuijk? >>>De prijsvraag die Rotary uitschreef is gewonnen door Rotaryclub Cuijk. Die geven ‘m dus aan COA Grave.

Er waren 12 hele goede kanshebbers. De criteria waren:

  • Maatschappelijk doel
  • Zichtbaarheid van Rotary
  • Clubbetrokkenheid
  • Veelvuldig/regelmatig gebruik

De inzending uit Cuijk had volgens de jury net dat beetje meer door grote clubbetrokkenheid, goed gebruik en het grote enthousiasme van de kinderen van het COA!

Veel dank aan onze geweldige sponsor TREK bikes, comité 100 jaar Rotary in Nederland en alle vrijwilligers die de estafette en de viering van ons eeuwfeest een succes maakten.


1 of 2