© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Blik op Kids

Hoe is Blik op Kids ontstaan?

Het initiatief Blik op Kids is onderdeel van Stichting Community Service Rotary Ridderkerk de Waal uit Ridderkerk. Een deel van de opbrengst van de Classic en Open Rally georganiseerd door Rotary Ridderkerk de Waal is in het fonds Blik op Kids onder gebracht. Het fonds is ontstaan in 2023 en is bedoeld ten gunste van de kinderen, jeugd en jongeren uit minimagezinnen in Ridderkerk.

Beheer Blik op Kids

Het fonds wordt beheerd door Stichting Community Rotary Ridderkerk de Waal. De leden van de avenue community zijn bevoegd om aanvragen goed te keuren tot en met een bedrag van € 1.000,--. Voorstellen boven de € 1.000,-- dienen ook te worden voorgelegd aan het bestuur.

Doel

Het doel is om middels kleine directe impulsen kinderen, jeugd en jongeren rechtstreeks te bevoordelen zodat hun welzijn op sociaal, educatief of gezondheidsvlak wordt verbeterd.

Doelgroepen

·

Kinderen, 4-12 jaar

·

Jongeren, 12-18 jaar

·

Jong volwassenen, 18-25 jaar


Aanvraagformulier invullen en opsturen

U kunt uw aanvraagformulier hier downloaden. Deze kunt u invullen en opsturen aan; secretaris@rrdw.nl. U ontvangt een bijdrage als uw aanvraag wordt goedgekeurd door onze stichting en zolang het fonds beschikbaar is.

 

 

Je kan als individu geen aanvraag (zelf) doen, de aanvragen moeten lopen via erkende instanties en verenigingen zoals bijvoorbeeld schuldhulpmaatje of facet.