Welkom bij Rotary Club Doorn. Kennismaken? Mail info@rotarydoorn.nl

2e Santarun in Doorn

Santa Run Doorn

Op zaterdagmiddag 14 december organiseert Rotary Club Doorn de tweede Santa Run door het centrum van Doorn. Een loop waarbij meedoen centraal staat. Het is dan ook geen wedstrijd maar een gezonde loop voor het hele gezin. Gegarandeerd een onvergetelijke start van de Kerstvakantie!

De opbrengst komt onder meer ten goede aan projecten op de Utrechtse Heuvelrug en de Nierstichting.

Inschrijven

Beroepenorientatie

Voor de 29e keer wordt er voorlichting geven over de inhoud van beroepen aan jongeren op de middelbare school. Het Revius Lyceum Doorn (Havo-VWO) en het Revius Lyceum Wijk bij Duurstede (Vmbo-Havo).

De 4 Rotary Clubs Heuvelrug, Driebergen, Wijk bij Duurstede en Doorn werken samen om zoveel mogelijk beroepsbeoefenaren te interesseren. Op de voorlichtingsavond krijgen alle deelnemers een eigen plek en leerlingen (met hun ouders) lopen langs voor een praatje en informatie. Er komen circa 800 leerlingen van de klassen 3 – 6 naar deze avond.

De beroepen zijn onderverdeeld in 4 sectoren: Techniek, Kunst en Vormgeving, Management, Organisatie en Bestuur en Gezondheid. Iedere sector heeft zijn eigen gebied waar de deelnemers te vinden zijn.

2e Santa Run Doorn

doe mee en schrijf je in