Welkom bij Rotary Club Doorn. Kennismaken? Mail info@rotarydoorn.nl

2e Santarun in Doorn

Santa Run 14 december 2019: weer een mooie opbrengst voor het goede doel!

Rotaryclub Doorn organiseerde voor de tweede keer dit gezelligste fun-event in Kerstsfeer in ons prachtige Doorn. Meer dan honderd grote en kleine Kerstmannen en Kerstvrouwen trokken na de vrolijke warming-up, als een rood lint lopend, rennend of rolstoelend voor het goede doel door het dorp. Alle lopers, gulle donateurs, Doornse ondernemers en overige sponsors brachten samen een mooi bedrag bijeen.

Wethouder Chantal Broekhuis reikte dan ook cheques uit aan de Nierstichting (voor de ontwikkeling en productie van de draagbare kunstnier) en voor goede doelen op de Utrechtse Heuvelrug. Zo organiseert de Rotary in 2020 weer een vrolijke Blue Monday voor oudere medeburgers en wordt daarnaast extra steun gegeven aan lokale sportverenigingen

Inschrijven

Beroepenorientatie

Voor de 29e keer werd er voorlichting geven over de inhoud van beroepen aan jongeren op de middelbare school. Het Revius Lyceum Doorn (Havo-VWO) en het Revius Lyceum Wijk bij Duurstede (Vmbo-Havo).

De 4 Rotary Clubs Heuvelrug, Driebergen, Wijk bij Duurstede en Doorn werken samen om zoveel mogelijk beroepsbeoefenaren te interesseren. Op de voorlichtingsavond krijgen alle deelnemers een eigen plek en leerlingen (met hun ouders) lopen langs voor een praatje en informatie. Er komen circa 800 leerlingen van de klassen 3 – 6 naar deze avond.

De beroepen zijn onderverdeeld in 4 sectoren: Techniek, Kunst en Vormgeving, Management, Organisatie en Bestuur en Gezondheid. Iedere sector heeft zijn eigen gebied waar de deelnemers te vinden zijn.

2e Santa Run Doorn

Wandelen voor Water 20 maart 2020