© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Snertactie ouderen 2022
Blue Monday 16 januari 2023
2e Late Summer Internationale Culinaire Rally
Wandelen voor Water
Waterpompen in Kenia

Welkom bij Rotary Club Doorn. Kennismaken? Mail info@rotarydoorn.nl

2e Doornse Autorally

Op 10 september 2022 organiseren wij voor de 2e keer een culinaire autorally voor het goede doel. Dit jaar halen we geld op voor Stichting Jord.  Jord traint, begeleidt en motiveert jongeren van 15 tot 19 jaar om betekenisvolle verbindingen aan te gaan met eenzame ouderen in hun omgeving. 

Programma 
De rally start om 10:00 uur bij bistro Lof op Parc Broekhuizen in Leersum. Het eindigt met een feestavond met live muziek bij Restaurant Zuiver in Utrecht.

Je rijdt met je eigen auto over kleine landwegen door de fraaie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt onderweg romantisch picknicken in de natuur.

Deelnemen
Vanaf 265 euro kun je deelnemen voor een equipe met 2 personen. Hiervoor krijg je een startbewijs, deelname aan het gehele programma en je steunt Stichting Jord. En bovenal krijg je er een geweldige dag en avond voor! 

Wil je mee doen?
Ga dan naar https://www.rcdoornrally.nl en schrijf je in.

Liever niet meerijden maar wel naar de feestavond op of een andere manier steunen? Heel graag, ga voor meer ifnformatie naar de website.

Ouderen zonder netwerk

Al langere tijd kijken we om naar ouderen zonder netwerk op de Heuvelrug. Enige jaren geleden zijn we gestart met Blue Monday, een gezellige middag uit op de meest treurige dag van het jaar.

Ook dit jaar verkoopt Rotaryclub Doorn weer soep voor het goede doel: ouderen op de Heuvelrug. De soep wordt gemaakt door Eetwinkel Wat de Pot Schaft uit Doorn en kost € 8,50 per liter. Eventueel is er ook vega pompoensoep. U kunt bestellen bij het bij u bekende Rotary-lid. De bestelling wordt tussen 5 en 15 december bij u bezorgd. Houd u niet van snert, dan kunt u de soep ook doneren aan de voedselbank.

Rotary Club Doorn