Welkom bij Rotary Club Doorn. Kennismaken? Mail info@rotarydoorn.nl

“Blue Monday” wordt verslagen

Play video

150 Stralende ouderen op Blue Monday

De animo voor deze dag was ook in 2017 weer enorm met zo’n 150 aanmeldingen. In sporthal de Binder in Leersum was de grote zaal helemaal klaar gemaakt om de ouderen te verwennen. Ze konden gezellig kletsen onder genot van hapje en drankje, sjoelen, biljarten, manicure, gymnastiek & tussendoor ook bingo. In de tussentijd omlijstte de Oranjeman het geheel muzikaal met liedjes van toen en nu.

Rotary Coffee

Drink polio de wereld uit!

Sinds 1979 zijn Rotary Clubs wereldwijd bezig fondsen te werven om deze ziekte te bestrijden. En met succes! Al meer dan €1 miljard is opgehaald en samen met anderen is het gelukt om polio bijna de wereld uit te krijgen. Polio komt nu alleen nog voor in Afghanistan en Pakistan.

Wij willen helpen om de strijd het laatste zetje te geven. Met de speciaal geselecteerde Rotary Coffee drinkt u niet alleen een mooie espresso maar helpt u tegelijkertijd om polio te bestrijden. Iedere 30 cups leveren 2 inentingen op. Op jaarbasis zou u, alleen met het drinken van koffie, bijna 70 kinderen helpen inenten. Uw inzet wordt verdriedubbeld door de Bill and Melinda Gates Foundation.

Van ieder cupje gaat 7 cent naar het goede doel. U drinkt gewoon uw koffie voor een betere prijs en ondertussen steunt u de strijd tegen polio en de andere doelen van de Rotary. Alleen maar winnaars.

rotary coffee

Wilt u Rotary koffie bestellen?

www.koffieproject.nl