Welkom bij Rotary Club Doorn. Kennismaken? Mail info@rotarydoorn.nl

Snertactie voor ouderen

SNERTactie

Het is (ook) een SNERTjaar voor onze ouderen op de Heuvelrug..., Rotary Doorn brengt hen een warme winter!

Rotary Doorn organiseert dit jaar voor het eerst de ROTARY SNERT ACTIE.

Wij zorgen voor heerlijke zelfgemaakte SNERT en verkopen die in feestelijke verpakking voor het goede doel.

Met de opbrengst sponsoren we een postkaartenactie en kerstattentie voor ouderen op de Heuvelrug.

Wij zorgen ervoor dat ouderen op de Heuvelrug hun jaarlijkse kerstkaarten kunnen versturen, ook nu het voor hen zo lastig is om buiten de deur te komen.

We brengen - in samenwerking met de zorginstellingen en thuiszorgorganisaties - de kaarten langs, helpen met schrijven en zorgen ervoor dat de door de ouderen aan hun dierbaren geschreven kaarten ook weer gepost worden.

Koop onze verse SNERT voor slechts 6 euro per liter (ook in VEGA variant!)

Beroepenorientatie

Voor de 29e keer werd er voorlichting geven over de inhoud van beroepen aan jongeren op de middelbare school. Het Revius Lyceum Doorn (Havo-VWO) en het Revius Lyceum Wijk bij Duurstede (Vmbo-Havo).

De 4 Rotary Clubs Heuvelrug, Driebergen, Wijk bij Duurstede en Doorn werken samen om zoveel mogelijk beroepsbeoefenaren te interesseren. Op de voorlichtingsavond krijgen alle deelnemers een eigen plek en leerlingen (met hun ouders) lopen langs voor een praatje en informatie. Er komen circa 800 leerlingen van de klassen 3 – 6 naar deze avond.

De beroepen zijn onderverdeeld in 4 sectoren: Techniek, Kunst en Vormgeving, Management, Organisatie en Bestuur en Gezondheid. Iedere sector heeft zijn eigen gebied waar de deelnemers te vinden zijn.

2e Santa Run Doorn

SNERTjaar voor ouderen verdrijven met SNERTactie