Welkom bij Rotary Club Doorn. Kennismaken? Mail info@rotarydoorn.nl

1e Santarun in Doorn

Santa Run Doorn

Op zaterdagmiddag 15 december organiseert Rotary Club Doorn de eerste Santa Run door het centrum van Doorn. Een loop waarbij meedoen centraal staat. Het is dan ook geen wedstrijd maar een gezonde loop voor het hele gezin. Gegarandeerd een onvergetelijke start van de Kerstvakantie!

De opbrengst komt onder meer ten goede aan een leuke middag voor eenzame medemensen op de Heuvelrug.

Santarun

Rotary Coffee

Drink polio de wereld uit!

Sinds 1979 zijn Rotary Clubs wereldwijd bezig fondsen te werven om deze ziekte te bestrijden. En met succes! Al meer dan €1 miljard is opgehaald en samen met anderen is het gelukt om polio bijna de wereld uit te krijgen. Polio komt nu alleen nog voor in Afghanistan en Pakistan.

Wij willen helpen om de strijd het laatste zetje te geven. Met de speciaal geselecteerde Rotary Coffee drinkt u niet alleen een mooie espresso maar helpt u tegelijkertijd om polio te bestrijden. Iedere 30 cups leveren 2 inentingen op. Op jaarbasis zou u, alleen met het drinken van koffie, bijna 70 kinderen helpen inenten. Uw inzet wordt verdriedubbeld door de Bill and Melinda Gates Foundation.

Van ieder cupje gaat 7 cent naar het goede doel. U drinkt gewoon uw koffie voor een betere prijs en ondertussen steunt u de strijd tegen polio en de andere doelen van de Rotary. Alleen maar winnaars.

rotary coffee

Wilt u Rotary koffie bestellen?

www.koffieproject.nl