Corona

18 maart:corfb

Hulp nodig of wil je helpen? Laat het hier weten!

 

ROTARY EN HET CORONAVIRUS

13 maart:corona002

Ongetwijfeld heeft u de berichtgeving over het Corona virus de afgelopen dagen gevolgd, en kennisgenomen van de maatregelen die door het kabinet zijn genomen.
Ook de gezamenlijke Gouverneurs volgen de berichten op de voet, en overleggen met elkaar over noodzakelijke stappen.

 

NIEUWSBRIEF MDJC

17 februari:mdjc_01

Sinds de laatste Nieuwsbrief MDJC en Interact zijn er weer veel activiteiten geweest. Internationale, korte en lange Jeugduitwisselingen met Rotary, Interact en Vlielandkamp.

 

Statuten & huishoudelijk reglement

25 november:statuten

Nederlandse Rotaryclubs zijn lid van Rotary International (RI) en op grond van het huishoudelijk reglement van RI verplicht de door RI opgestelde Standard Club Constitution (SCC), laatstelijk gewijzigd in 2019, te hanteren.

 

IHE Delft Institute for Water Education

30 oktober:unesco-ihe

IHE Delft Institute for Water Education is the largest international graduate water education facility in the world and is based in Delft, the Netherlands. Since 1957 the Institute has provided water education and training to professionals from over 160 countries, the vast majority from Africa, Asia, and Latin America. Also, numerous research and institutional strengthening projects are carried out throughout the world.

 

Onze Gouverneurs 2019-2020

1 juli:dgs1920

De zeven nieuwe gouverneurs zijn blij met het internationale thema 2019-2020: Rotary connects the world. Het motto dat het gouverneursberaad heeft gekozen, sluit hier goed bij aan: ‘Sluit je aan, denk mee, doe mee’.

 

Verslag Waterseminar

21 juni:water

Een Magazine format met veel foto's, korte verhalen, interviews en links naar de vertoonde films en links naar meer achtergrondinformatie van de key note speakers, de deelnemers aan de watermarkt en de resultaten van de waterproof discussies

 

People of Action

24 januari:detailspoa

De wereldwijde pr-actie van Rotary International wordt ondersteund met een aantal "foto overlays" en om dit nu te vergemakkelijken is er nu een online app beschikbaar.

Bekijk hier een filmpje met simpele mogelijkheden of ga direct door naar de app en voeg People of Action toe aan uw foto's.

 

Onze boekenkast

6 november:boekenkast

Wij hebben divers foldermateriaal (Nederlands én Engels) voor u verzameld en in een virtuele boekenkast geplaatst.

 

Rotary's Brandcenter

1 september:brandcenter

OP DE SITE VAN ROTARY INTERNATIONAL IS VEEL MATERIAAL BESCHIKBAAR.