INTERNATIONAAL ROTARY EVENT

22 augustus:rwb

Op zaterdag 10 oktober 2020 van 10.00 tot 12.30 (CEST) uur kun je thuis of waar dan ook deelnemen aan een internationale Rotarybijeenkomst (Institute). Alle Rotarians en Rotaractors en hun partners uit 90 Europese districten zijn uitgenodigd.

 

Rotary Jeugduitwisseling, anders dan anders dit jaar

11 april:mmsl2

De coronacrisis en de daaruit voortkomende maatregelen maken dat voor velen het uitwisselingsprogramma dit jaar anders dan anders verloopt. Ook Nederland moest studenten vroegtijdig naar huis laten gaan. Vanuit Rotary International is en blijft er veel aandacht voor de situatie van exchangees en de gastfamilies die hun huis open stelden voor een jaarkind.

 

Statuten & huishoudelijk reglement

25 november:statuten

Nederlandse Rotaryclubs zijn lid van Rotary International (RI) en op grond van het huishoudelijk reglement van RI verplicht de door RI opgestelde Standard Club Constitution (SCC), laatstelijk gewijzigd in 2019, te hanteren.

 

People of Action

24 januari:detailspoa

De wereldwijde pr-actie van Rotary International wordt ondersteund met een aantal "foto overlays" en om dit nu te vergemakkelijken is er nu een online app beschikbaar.

Bekijk hier een filmpje met simpele mogelijkheden of ga direct door naar de app en voeg People of Action toe aan uw foto's.

 

Onze boekenkast

6 november:boekenkast

Wij hebben divers foldermateriaal (Nederlands én Engels) voor u verzameld en in een virtuele boekenkast geplaatst.

 

Rotary's Brandcenter

1 september:brandcenter

OP DE SITE VAN ROTARY INTERNATIONAL IS VEEL MATERIAAL BESCHIKBAAR.