People of Action

24 januari:detailspoa

De wereldwijde pr-actie van Rotary International wordt ondersteund met een aantal "foto overlays" en om dit nu te vergemakkelijken is er nu een online app beschikbaar.

Bekijk hier een filmpje met simpele mogelijkheden of ga direct door naar de app en voeg People of Action toe aan uw foto's.

 

International Assembly 2019

17 januari:jlk2

De International Assembly is in volle gang. In San Diego worden de 525 inkomend district gouverneurs van Rotary International getraind voor hun jaar. Ook aanwezig natuurlijk de zeven Nederlandse gouverneurs.

 

Uitnodiging voor varende Rotarians

8 december:boot

Onze wereldconferentie is volgend jaar om de hoek, in Hamburg en per boot naar Hamburg is een prachtige vaartocht.
De Rotary Watersport Fellowship in Duitsland kijkt uit naar de komst van Nederlandse watersporters en regelt ligplaatsen in de “Cityhafen”. Die haven ligt in hartje Hamburg en er is een metrostation. Je kan met de metro naar de conferentie.

 

Annual Report 2017-2018

7 december:annual report

Together, we see a world where people unite and take action to create lasting change — across the globe, in our communities, and in ourselves.

 

Convention Countdown

30 november:hamburg2019

When people think about traveling to Germany, certain images may spring to mind: Oktoberfest in Munich, dramatic Alpine landscapes, the Romantic Road with its medieval towns. But as those who attend the 2019 Rotary International Convention in Hamburg from 1 to 5 June will discover, there’s another side to Germany that is equally captivating.

 

Onze boekenkast

6 november:boekenkast

Wij hebben divers foldermateriaal (Nederlands én Engels) voor u verzameld en in een virtuele boekenkast geplaatst.

 

Statuten & huishoudelijk reglement

9 mei:statuten

Nederlandse Rotaryclubs zijn lid van Rotary International (RI) en op grond van het huishoudelijk reglement van RI verplicht de door RI opgestelde Standard Club Constitution (SCC), laatstelijk gewijzigd in 2016, te hanteren.

 

Rotary's Brandcenter

1 september:brandcenter

OP DE SITE VAN ROTARY INTERNATIONAL IS VEEL MATERIAAL BESCHIKBAAR.