© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Rotary Run 2024
Meld je aan
Aankomst van de estafette vanuit Katwijk
Collecte voor de Nierstichting
Kerstdiner
Santa Run Leiden
100 jaar Rotary in Nederland
Rotary vaantjes
Rotary Doedag Eendenkooi

Welkom op de website van Rotaryclub Oegstgeest e.o

Wie zijn wij?

Rotaryclub Oegstgeest e.o., opgericht in 1976, is een van de 500 Nederlandse Rotaryclubs. Wij hebben een gemengde club met steeds zo'n 40 leden.

Centraal zijn onze wekelijkse bijeenkomsten op woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur in restaurant Villa Beukenhof. Hier worden presentaties gehouden over een breed scala van onderwerpen, worden clubzaken besproken, beroepspraatjes en levensberichten gehouden. Daarnaast vinden activiteiten plaats om geld te genereren voor projecten als de VoorleesExpress (sponsorwerving en het Oegstgeester Dictee) en activiteiten waarbij clubleden de handen uit de mouwen steken in kleinschalige "Doedagen". Verder vinden er jaarlijkse bijeenkomsten plaats zoals bestuurswisseling, nieuwjaarsborrel en kerstdiner.
Regelmatig worden partners ook uitgenodigd. 

Wat is Rotary?

Rotary is een wereldomvattende vriendschapsorganisatie met een levenshouding: dienen. Dat wil zeggen dat de leden op verschillende wijzen hun medemensen steunen. Dit alles zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Die grondslag is ingebed in ons streven naar gezelligheid en kennisverbreding. 

Om een algemeen beeld te krijgen van Rotary kun je terecht op www.rotary.nl.
Wil je meer informatie over Rotaryclub Oegstgeest en/of het lidmaatschap? Neem dan contact op met rcoegstgeesteo@gmail.com

Voor een overzicht van actueel nieuws zie ook onze facebookpagina.

Hoogtepunten agenda 2024

zo. 23 juni               Rijnland Route Run

za. 21 september   Collecte Nierstichting

di. 15 oktober         10e Oegstgeester Dictee


Welkom