© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Programma Commissie

Programma Commissie

De programmacommissie is net zoals in de afgelopen jaren dirigent van het jaarplan, de leden maken het programma. We beginnen elke maand met een borrel, gevolgd door de week daarop een bijeenkomst. Dan een vrije week waar u met uw favoriete clubgenoot kan lunchen op eigen rekening en de week daarna weer een bijeenkomst op vrijdag bij “De 3 Zussen”, van 12.15 – 14.00 uur.


De clubborrel fleuren we op met een 10 minuten praatje van een van ons. Op onze vaste stek om 16.00 uur, met voor de liefhebber aansluitend de mogelijkheid om samen a la carte te dineren, op eigen rekening. Tussen de bijeenkomsten door zal Vocational Service natuurlijk weer interessante bedrijfsbezoeken regelen. In de zomer beginnen we zoals altijd met terrasbijeenkomsten om de 2 weken bij leden thuis. Om daarna eind augustus te beginnen met onze reguliere bijeenkomsten.


Elke maand willen we een invulling uit eigen gelederen, dan wel een beroepenpraatje van een nieuw lid, een levensbericht van een senior lid, of een Vocational invulling door een van ons. Daarnaast trekken we natuurlijk ook spectaculaire sprekers van buiten aan, uit het grote netwerk wat we met z’n allen hebben.


Clubzaken, nieuwjaarsreceptie en Rotaryweekend zullen natuurlijk niet ontbreken, maar het hoogtepunt van het jaar zal ongetwijfeld ons lustrumfeest worden met partners op 18 september. Last, maar eigenlijk first, zullen er in een post Coronajaar natuurlijk talloze Community service activiteiten plaatsvinden naast onze bijeenkomsten. Uw programmacommissie houdt u op de hoogte en zorgt ervoor dat u op tijd uw agenda kunt reserveren om onze bijdrage aan onze gemeenschap te kunnen leveren.

De programmacommissie kijkt uit naar een bruisend Rotaryjaar!