© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Programma Commissie

GEVARIEERD PROGRAMMA

 

Een bijzondere situatie in onze club vroeg ons om met een creatieve oplossing te komen voor de programmacommissie. Alle leden hadden namelijk inmiddels hun commissies toegewezen gekregen. Vandaar dat het bestuur heeft besloten deze rol dit jaar zelf op zich te nemen. Enerzijds omdat er al de nodige ervaring was met deze commissie en anderzijds omdat korte lijntjes tussen deze commissie en het bestuur de afgelopen jaar zeer nuttig bleken te zijn.

Net zoals in de afgelopen jaren geldt: de leden maken het programma. We zullen ook dit jaar weer twee bijeenkomsten per maand en een borrel optuigen.

In de zomer beginnen we zoals altijd met terrasbijeenkomsten om de 2 weken bij leden thuis. Om daarna te beginnen met onze reguliere bijeenkomsten.

Elke maand willen we een invulling uit eigen gelederen, diverse commissies zijn al benaderd om een mooie bijeenkomst te verzorgen. Daarnaast trekken we natuurlijk ook spectaculaire sprekers van buiten aan, uit het grote netwerk wat we met z’n allen hebben.

Clubzaken, de nieuwjaarsreceptie, de bestuursvergaderingen en het Rotary­weekend zullen natuurlijk niet ontbreken, maar daarnaast heeft de commissie Fellowship de ruimte om nog twee leuke activiteiten te organiseren.

Last, maar eigenlijk first, zullen er natuurlijk talloze Community service activiteiten plaatsvinden naast onze bijeenkomsten. Wij houden u op de hoogte, maar zorgt u ervoor dat u op tijd uw agenda blokt om een bijdrage aan onze gemeenschap te kunnen leveren.

De programmacommissie kijkt uit naar een gezellig Rotaryjaar!