© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Commissie Media

‘WAT EEN MOOIE CLUB!’

Met alle goede voornemens en uitvoeringen van de andere commissies verwachten wij als commissie Media ook vol aan de bak te gaan. Afgelopen jaren hebben we als Rotaryclub goed van ons laten horen & zien en dat willen we dit clubjaar voortzetten. Uiteraard niet om de wereld te laten zien dat we "zo goed zijn" (integendeel, laten we normaal doen en ons vooral inzetten voor de medemens), maar om aandacht te vragen voor wat je als persoon of club kunt betekenen voor de samenleving. We hebben een mooie club en dat willen we met onze daden laten zien. Door in de media onze club goed te profileren kunnen we het aantrekkelijk maken voor potentiële nieuwe leden. Ook niet onbelangrijk!

Hetgeen voorgaande jaren is ingezet, gaan we dit jaar niet veranderen. Oftewel:

Rotary Nieuws App en website: het is belangrijk en goed om intern op de hoogte te blijven van wat er binnen de club gebeurt. Het gaat hierbij om communicatie vanuit het bestuur en bijvoorbeeld een foto van een bijeenkomst. Voor overige communicatie met uw clubleden verwijzen wij u graag naar de Rotary Vermaak App.

Het Rotary-magazine is een mooi middel om (vooral ook bij andere clubs) om succesvolle projecten onder de aandacht te brengen. Hebben de andere commissies berichten die daarvoor geschikt zijn, informeer commissie Media. Dan pakken wij dat gezamenlijk op.

Op naar een mooi jaar waarbij weer zullen proberen om onze club en onze projecten regelmatig in het zonnetje te zetten.