© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Archief

  1. 'Rotary Doet' ... voor Parentshouses

  2. Dictee Kinderboekenweek 2018

  3. Profielwerkstukken Duurzaamheid

  4. "Rode Kruis Aan Huis", een bijzonder initiatief

  5. Cathy Spierenburg tot PHF benoemd!

  6. Duurzame batterij wint opnieuw prijs

    Eline, Mei en Lotte van ‘t Hooghe Landt College in Amersfoort zijn met hun project ‘Blue Battery’ de trotse winnaars van Knappe Waterhoofden 2015.
    Zij gaan in augustus namens Nederland naar de Junior Water Prize in Stockholm. De ‘Blue Battery’ is een duurzame batterij waarin via een chemische reactie elektriciteit wordt opgewekt.
    Proficiat met dit geweldige resultaat!

  7. My Book Buddy geeft vluchtelingenkinderen een woordenboek en bibliotheek

  8. Streekmarkt

    Op zaterdag 27 juni jl. heeft op de Amersfoortse markt ‘Smaak van de Streek’ wederom een kraam gestaan van onze club. Het was mooi weer en het was gezellig.
    Na een stroeve start ging de verkoop van smoothies (door Henk-Jan), Japanse pannenkoekjes (door Marike) en poffertjes (door Renier en Job) goed lopen. Hoeveel het uiteindelijk heeft opgebracht is nu nog niet duidelijk. Het was weer een prima gezamenlijke activiteit waarbij we ook veel omstanders hebben geïnformeerd over de werkzaamheden van Rotary.

  9. In de Pers: 'Vis met plastic op je bord'

  10. Monument voor Schuilplaatsverleners

    In voormalig kamp Amersfoort is een monument onthuld voor de Nederlanders die tijdens de Tweede Wereldoorlog mensen lieten onderduiken. Het monument is een eerbetoon aan deze schuilplaatsverleners die hun eigen leven en dat van hun gezin riskeerden om anderen te redden uit handen van de nazi's.

  11. PHF-Onderscheiding

    Clubavond 25 maart krijgt een plechtig tintje. De voorzitter memoreert de verdiensten van ons (oud)lid Roel van Praag die even terug is uit Nieuw Zeeland. Zijn inzet voor de Joodse gemeenschap, de nabestaanden van de Holocaust, zijn persoonlijke inzet voor de synagoge in Amersfoort, zijn inzet voor de Rotary Matching Grants te realiseren, betrokkenheid bij financiën, het mede realiseren van de rolstoelbus voor Hongarije zijn van onschatbare waarde voor velen geweest.Clubavond 25 maart krijgt een plechtig tintje. De voorzitter memoreert de verdiensten van ons (oud)lid Roel van Praag die even terug is uit Nieuw Zeeland. Zijn inzet voor de Joodse gemeenschap, de nabestaanden van de Holocaust, zijn persoonlijke inzet voor de synagoge in Amersfoort, zijn inzet voor de Rotary Matching Grants te realiseren, betrokkenheid bij financiën, het mede realiseren van de rolstoelbus voor Hongarije zijn van onschatbare waarde voor velen geweest.

  12. Concert Amersfoorts Jeugdorkest

    Bezoek het concert op 29 maart a.s.! Voor informatie en kaarten, zie onderaan de pagina.

  13. Houtactie

    Het resultaat van heel wat uren noest zaag- en kloofwerk!

  14. Een echte Tieland ?

    Ja en Nee ... Lees verder!

  15. Prijs Soc. Maatschappelijk Ondernemen

    Onze voorzitter, Cock Rootert ontving voor zijn bedrijf 3M, de jaarlijkse Erkenning voor Sociall Maatschappelijk Ondernemen - De Diderot - uit handen van twee medewerkers van Amfors.

  16. Koninklijk Contact