© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary op Seyst

OVER ONS

De Rotary Club Op Seyst is op 30 september 1993 opgericht door 3 enthousiaste leden van de Club Zeist. Op Seyst is een dochter van de Rotary Club Zeist.

Afbeelding met kleding, persoon, buitenshuis, vrouw

Automatisch gegenereerde beschrijving

Met onderlinge vriendschap en dienstbaarheid jegens anderen willen wij een grote diveristeit aan kennis en beroepservaring niet alleen delen met elkaar, maar ook inzetten voor anderen. Daarbij voelen we in ons in het bijzonder verbonden met de lokale samenleving.

ENTHOUSIASME | BETROKKEN VRIJWILLIGHEID | BRUGGENBOUWERS | VERANTWOORDELIJKHEID ZIEN & PAKKEN

De club telt 36 mannen en vrouwen met verschillende achtergronden, die wekelijks bij elkaar komen voor een inspirerende clubavond met beroepspresentaties uit eigen kring, leerzame presentaties van deskundigen en excursies. Actief zijn we gedurende sociale projecten, maar ook tijdens club-activiteiten als tuinborrels, een ralley of een potje jeu de boules met Gentse collega’s. Daarnaast is het belangrijk voor ons om maatschappelijke betrokken te zijn door het organiseren van activiteiten voor goede doelen.

Rotary biedt de mogelijkheid om vanuit onderlinge verbondenheid en vriendschap (fellowship) van betekenis te zijn in de samenleving. Dichtbij, maar ook veraf. Gewoon door slim onze kracht en netwerk in te zetten. Zodat je kunt iets doen waar je goed in bent en waarmee je anderen kunt helpen te stralen.

 

HELP DE ANDER STRALEN

Vanuit deze gedachte organiseren wij fundraising projecten zodat we de goede doelen kunnen financieren. Gedurende alle jaren zijn er projecten gerealiseerd in Zeist en vele andere plaatsen in de wereld. Te denken valt aan een project in Peru (autobus voor het vervoer van schoolkinderen), kindertehuis in Suriname, Zuid Afrika, Kenia, Kongo, allemaal projecten die vooral de jeugd en de ontwikkeling ervan ten goede komt. In Zeist zijn projecten gerealiseerd voor VSO de Heuvelrug, De Meerklank, Stichting Leren voor de Toekomst, Samen Oplopen, aanleggen van nieuwe speelplaatsen en een crossfietsbaan.

Volg ons voor het laatste nieuws op onze website of via social media (zie de links onderaan deze pagina). En voor vragen of verdere interesse Neem contact met ons op .

 

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving