© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Het Autunno Concert

AUTUNNO BENEFIET CONCERT

Het Autunno concert met voorafgaand diner in de Spiegelzaal van Slot Zeist wordt door Rotary Zeist ondersteund en tegelijkertijd is het een belangrijke inkomstenbron voor goede doelen. In de eerste week van november staat het concert 2022 alweer gepland.

7.000 EURO VOOR JEUGDPROJECTEN

Op vrijdag, 4 november 2022, heeft voor de 32ste keer het concert van het Autunno Ensemble in Zeist plaatsgevonden.

Het concert werd georganiseerd door Rotary Op Seyst en in de kerk van de Evangelische Broedergemeente. Het Autunno Ensemble bestaat uit een vaste groep van 24 strijkers, beroepsmusici of zeer gevorderde amateurs. Het Autunno Ensemble trad op onder leiding van dirigent Arjan Tien, met soliste op altviool Dana Zemtsov en concertmeester Remi Blokker. Er werden werken van Erkin, Kugel, Bartók en Karayev gespeeld. Nico Trap op cello verbindt het Autunno Ensemble met Rotary Op Seyst. Hij is zowel lid van het Autunno Ensemble als van Rotary Op Seyst.

Het concert werd georganiseerd in het kader van lokale projecten voor de jeugd in Zeist. De Rotary op Seyst heeft maar liefst meer dan € 7.000 opgehaald voor het inrichten van het schoolplein van De Meerklank in Zeist en een watertappunt in de wijk Vollenhove in Zeist. Naast dat 200 bezoekers hebben kunnen genieten van de prachtig gespeelde muziek is er een mooi resultaat bereikt voor deze goede doelen.

Het concert werd mede mogelijk gemaakt door GenDx te Utrecht. En de organisatie lag in handen van de Rotary op Seyst; gewoon graag gedaan voor de jeugd in Zeist.

Afbeelding met tekst, muziek, strijkinstrument

Automatisch gegenereerde beschrijving Afbeelding met binnen, persoon, orkest, strijkinstrument

Automatisch gegenereerde beschrijving

MOOI RESULTAAT IN 2021

Op vrijdag, 5 november 2021, heeft voor de 30ste keer het concert van het Autunno Ensemble in Zeist plaatsgevonden. Het concert werd georganiseerd door Rotary Op Seyst en werd gehouden in de Evangelische Broedergemeentekerk.

Het Autunno Ensemble trad op onder leiding van dirigent Marien van Staalen, met solist Pieter van Loenen op viool en met solist bariton, Sebastiaan Ammerlaan. Er werden werken van Mozart, Warlock, Hartmann, Arvo Pärt en Dohnányi gespeeld. Door Sebastiaan Ammerlaan werd het Wallfahrtslied van componist Arvo Pärt gezongen. Nico Trap op cello verbindt het Autunno Ensemble met Rotary Op Seyst. Hij is zowel lid van het Autunno Ensemble als van Rotary Op Seyst. Zie voor informatie over het Autunno Ensemble: www.autunno-ensemble.nl.

Het was ook dit jaar weer een groot succes. Er waren rond de 250 bezoekers die hebben genoten van de prachtig gespeelde muziek. De opbrengst van het concert en het daaraan voorafgaande diner bedraagt € 9.107,-- en komt ten goede aan deze goede doelen. Dit is een fantastisch resultaat.

Het concert werd ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door GenDx te Utrecht. Zie www.GenDx.com.

Afbeelding met persoon, binnen, mensen, groep

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekst, muziek, gitaar, strijkinstrument

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving