© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

RYLA

 1. RYLA Hoogeveen 2023

  Van 6 t/m 8 oktober is er weer een succesvolle RYLA geweest die georganiseerd is door de clubs van Hoogeveen. De deelnemers kregen te maken met heel gevarieerde opdrachten. Zo was er bijvoorbeeld een opdracht over natuurlijk leiderschap die ze uitvoerden met paarden.

 2. RYLA Dokkum 2022

  Sinds vele jaren was de Friese regio van het Rotary-district 1590 in de ban van een RYLA. Drie samenwerkende Rotaryclubs en Rotaract sloegen de handen ineen om eindelijk weer een RYLA van de grond te krijgen, die tot de onderscheidende jeugdactiviteiten van Rotary behoort. Dokkum was de centrale plaats van de driedaagse organisatie...

 3. RYLA Hoogeveen 2021

  Wel certificaten ter herinnering aan een heel nuttig weekeind. Maar geen puntensysteem, geen winnaars. Daarom was de Ryla in Zuidwolde een beetje omgebogen van Rotary Young Leadership Award naar Rotary Young Leadership Academy. Verder was de sfeer hetzelfde: in een heel gezellige en solidaire omgeving bouwen aan persoonlijkheid, talent, en coöperatieve aanpak van voorgeschotelde problemen.

 4. RYLA Coevorden 2018

  “Proud to be European”. Dat was het thema van de Ryla in het Duitse Nordhorn, dat vijfentwintig jongeren en drie Rotaryclubs drie dagen lang verenigde. Een eclatant succes werd het, waarop de RC’s Coevorden, Grafschaft Bentheim en Uelsen-Coevorden met dezelfde trots terugzien.

 5. RYLA Biddinghuizen 2017

  Negentien jongeren tussen de 19 en 27 jaar werd letterlijk en figuurlijk extra bagage meegegeven tijdens de in Biddinghuizen georganiseerde Ryla. Meest afgestudeerden werden fysiek en mentaal flink getest door een team van Rotarians. Enkele interessante inleiders stipten de problematiek van de Polders aan...

 6. RYLA Emmen 2015

  Net als een paar jaar geleden sloegen de drie Rotaryclubs van Emmen de handen ineen om een Ryla-weekeind te organiseren. Twintig jongeren (het gestelde maximum) kwamen in Emmen bijeen in een sportieve strijd om een Rotary Young Leadership Award.

 7. RYLA Dronten 2013

  Soms lijken ze niet meer te bestaan, soms is er ineens een ware hausse. In district 1590 zijn in één maand tijd drie RYLA’s gepland: in Leeuwarden, Biddinghuizen en Zuidwolde.

 8. RYLA Emmen 2012

  Ouderen zijn er om van te leren, en jongeren zijn er om ouderen scherp te houden...

 9. RYLA Groningen 2012