© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

HARTELIJK WELKOM!

Welkom op de internetpagina’s van Rotaryclub Almere, een kleine maar fijne schakel in een enorme keten. Wereldwijd zijn er ruim 31.000 Rotaryclubs in 203 landen. Rond de 1,25 miljoen rotaryleden (Rotarians) vormen een wereldomvattend netwerk van bij de samenleving en elkaar betrokken zakelijke en professionele mannen én vrouwen. 

Rotarians zijn niet zomaar lid van een club. Rotaryclubs zijn immers serviceclubs. Dat betekent dat de clubleden zich tot doel hebben gesteld in clubverband mens en maatschappij te dienen. Clubs zijn in al hun verbondenheid wel autonoom, varen hun eigen koers en kiezen hun eigen doelen. Maar wereldwijd werken alle clubs samen aan het streven van Rotary International, de grootste niet-gouvernementele sponsor ter wereld. 

De leden van Rotaryclub Almere zijn er trots op deel uit te maken van deze internationale organisatie. Wij zijn een echte lokale club, opgericht in 1983, ingebed in de Almeerse samenleving en met clubdoelen die gericht zijn op de Almeerse samenleving.