© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Mosselfestijn 14 oktober 2017

MOSSELFESTIJN 2017 op 14 oktober om 18 uur in De Bombardon in Heythuysen

Rotary Leudal organiseert dit jaar voor de derde keer het super gezellige Mosselfestijn met heerlijk eten en drinken onder het genot van live muziek voor ongeveer 200 gasten in een sfeervol aangeklede feestzaal. 

De opbrengst van het Mosselfestijn komt dit jaar ten goede aan drie wensprojecten die zijn gekozen uit de vele inzendingen van de gemeenschapshuizen in Leudal en Thornerkwartier. Deze genomineerde gemeenschapshuizen ontvangen voor hun project een donatie van € 1500, € 1000, respectievelijk € 500. Tijdens het Mosselfestijn worden de genomineerde wensprojecten bekend gemaakt en de cheques uitgereikt.

LEKKER ETEN VOOR SLECHTS € 30,- per persoon (excl. drank)

De Rotaryleden bereiden samen met de chef kok heerlijke Zeeuwse mosselen met o.a. verse friet en brood volgens special recept en serveren dit met heerlijke wijn of speciaal bier. Iedereen is welkom!!

Limburgs zuurvlees wordt op een traditionele manier bereid voor gasten die geen liefhebber van mosselen zijn.

KAARTEN BESTELLEN

Kaarten kunnen worden besteld per mail: a.vermue@kpnmail.nl

ROTARYCLUB LEUDAL

Rotary is een organisatie die zich wereldwijd ten dienste stelt van de samenleving. Rotary Leudal is een serviceclub met gelijkgezinde leden met verschillende achtergronden, interesses en professies in Leudal en Thornerkwartier, die in vriendschappelijkheid kennis uitwisselen en veel initiatieven en projecten organiseren.