© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Terugblik Mosselfestijn 3 oktober

Wij feliciteren de winnaars!

Rotary Leudal steunt projecten KVW

Het jaarlijkse mosselfestijn van Rotary Leudal, gehouden op 3 oktober in de Bombardon in Heythuysen, was weer een groot succes!

Elk jaar wisselt het doel waar de opbrengst van het Mosselfestijn naar toe gaat. Dit jaar zijn dat wensprojecten van KVW’s uit Maasgouw en Leudal. Deze waren uitgenodigd om hun wensproject in te dienen. Uit zo’n vijftien inzendingen had de jury de moeilijke opgave vier projecten te nomineren. De genomineerden hebben zaterdag hun prijs in ontvangst mogen nemen en waren blij verrast!

De winnaars zijn als volgt:

1e prijs € 1500,-

KVW Beegden - in verband met hun jubileum willen de Beegden een blijvende herinnering aanbieden in de vorm van een klimtoestel aan rand van hun terrein in de bosrijke omgeving.

Kernwoorden uit het juryrapport: verbinding, duurzaamheid, inzet & volharding, invoelend vermogen, pro-actief.

2e prijs € 1000,-

KVW Heythuysen - Zij hebben de droom dat tijdens de KVW het hele dorp volhangt met mooie KVW-vlaggen. Met onze bijdrage hebben ze een mooi startkapitaal om de vlaggen te laten maken zodat ze deze vervolgens weer kunnen verkopen. Zo generen ze zelf weer inkomen voor andere activiteiten.

Kernwoorden uit het juryrapport: verbinding met de omgeving, goed verdienmodel, ondernemerschap, herkenbaarheid, bevordering samenhorigheid.

3e prijs € 500,-

KVW Horn - Zij willen graag een nieuwe opblaasbare stormbaan aanschaffen die ze delen met de scouting en de jeugdcarnaval. Zo hebben de kinderen van Horn hier meerdere malen per jaar groot plezier aan.

Kernwoorden uit het juryrapport: typisch KVW, toegevoegde waarde voor de Hornse jeugd, samenwerking, midden in de maatschappij en toekomstgericht.

4e prijs € 400,-

Jeugdwerk Thorn - Hun wens is om niet langer te koken onder een gespannen zeil, in weer en wind. Ze willen graag een keukentent aanschaffen en met deze bijdrage komt deze droom weer een stukje dichterbij.

 

Kernwoorden uit het juryrapport: verhoging van de hygiëne, kindgericht, kwaliteitsverhogend, duurzaam.