© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Santa Run Middelburg 2022 (dec '22)

Rotary Santa Run Middelburg

MIDDELBURG – Rotaryleden organiseren tweede Santa Run in Middelburg

Op 17 december 2022 heeft in Middelburg voor de tweede keer de Rotary Santa Run plaats gevonden. De Santa Run wordt inmiddels in vele plaatsen in Nederland georganiseerd. In 2008 is het gestart als evenement van Rotary Club Gorinchem.

Bedoeling is om geld in te zamelen voor een vooraf bepaald goed doel.

Wat houdt de Santa Run in? In een Kersmannenpak een parcours door de stand afleggen met daarna een gezellig samenzijn. Het inschrijfgeld gaat (na aftrek van kosten) naar het goede doel.

Rotary Club Middelburg deed afgelopen december voor de tweede keer mee. Op de ijsbaan op de Markt in Middelburg verzamelden zich een groot aantal Kerstmannen, Kerstvrouwen en kerstkinderen. Nadat de locoburgemeester het evenement opende en alle aanwezigen had toegesproken, ging iedereen onder begeleiding van de stadsomroeper op pad.

Het was een geslaagd evenement, waarbij het weer ook nog eens meezat. De opbrengst van deze editie kwam (in de vorm van tegoedbonnen) ten goede aan cliënten van Voedselbank Walcheren (https://www.vbwalcheren.nl/).

Hierna enkele impressies van RK Fotografie. Voor een uitgebreide fotoreportage, raadpleeg: https://middelburg.rotarysantarun.nl.

Afbeelding met gebouw, buiten, grond

Automatisch gegenereerde beschrijving