Wild Event 2016 een Geslaagd Familie Feest

WILD EVENT 2015
ZONDAG 16 NOVEMBER 2016
een geslaagd Evenement.

Rotary Club Halderberge-Seppe kan terug kijken op een zeer geslaagd evenement, het “Wild Event 2016”. Dit evenement werd op zondag 16 oktober j.l. voor de tweede keer gehouden in de tuinen van Restaurant Le Jardin. In een sfeervolle ambiance konden de gasten genieten van diverse culinaire wild lekkernijen.

Ook was er het nodige entertainment waaronder traditionele Engelse Slipjacht gedemonstreerd door de ruiters en amazones van Slipjachtvereniging “De Veluwe Hunt”. De slipjacht is een traditionele jacht op de vos, waarbij de vos vervangen is door de zogenaamde “sliptrekker”die een geurspoor van een vos “trekt” met een met vossengeur geprepareerde “slip”. Voor meer informatie over deze slipjachtvereniging zie www.veluwehunt.nl.

Daarnaast was er voor de kinderen de mogelijkheid om op een jachtpaard te rijden en deel te nemen aan een “ganzen drijfjacht”.

De opbrengst van € 4.800 is gedoneerd aan ontmoetingshuis “’t Stoofje”. Het “Stoofje” is al meer dan 40 jaar de ontmoetingsplaats voor inwoners van Oudenbosch en omgeving. Ooit gestart als crisisopvang groeide het uit tot een plek waar eenieder zich thuis voelt. Met de donatie gaan zij het dak van hun pand, gelegen aan de Stoofstraat in Oudenbosch, renoveren en isoleren.
Lees meer over ‘t Stoofje op http://www.stoofje.nu/over-t-stoofje.

Wij houden u op de hoogte van onze Bourgondische evenementen via mailing, pers en natuurlijk onze nieuwe website http://www.rotary.nl/halderbergeseppe.

Met vriendelijke groeten,

Namens de Fundraising Commissie,

B. van Dooren
Commissie “Wild Event”,
bdooren@xs4all.nl
06-53798363