© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

2018 Kofferbakmarkt

Rotary Kofferbakmarkt: zondag 2 september 2018

C:\Users\Gemba\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Bake4life.jpgRotary Koggenland organiseert op zondag 2 september van 10.00-16.00 uur de jaarlijkse kofferbakmarkt in het dorpsbos aan de Buitenroede in Avenhorn. De opbrengst gaat ook dit jaar naar de stichting Bake for Life.

Wat kun je verwachten tijdens de Rotary Kofferbakmarkt? ‘Gewoon’ een ouderwets gezellige en sfeervolle markt op de laatste zondag van de zomervakantie. Tevens een prima gelegenheid om met vrienden, buren en familie de vakantieverhalen uit te wisselen op het horecaplein. Er is muziek en er zijn verse broodjes voor ontbijt en lunch, dus kom lekker ontbijten!

Ook wordt er verse chips gebakken en zijn er broodjes hamburger verkrijgbaar. Ook hiermee steun je ons goede doel! De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken op het springkussen of met pony rijden en de brandweer is aanwezig met een spectaculaire demo.

De zusters van Bake for Life uit Uganda zijn aanwezig om te laten zien wat er met de sponsoring van de afgelopen jaren gebeurd is.

Kortom: ruim je zolder, garage, schuur of huis op en kom met je spullen naar de Rotary Kofferbakmarkt of loop langs de aangeboden spullen om te zien of er wat voor je tussen zit! Mocht je een kraam willen huren* kun je je aanmelden via info@rotarykoggenland.nl

Prijzen voor deelname aan de kofferbakmarkt zijn € 15,00 voor een auto / € 17,50 voor een busje / € 5,- voor een aanhanger klein / € 7,50 aanhanger groot. *Huur marktkraam € 35,- (voor verenigingen € 15,-). Voor bezoekers van de markt is de toegang gratis!
Deelnemende voertuigen zijn vanaf 8.00 uur welkom op het kofferbakmarkt terrein.

Volg Rotary Koggenland op facebook (ook voor de laatste info m.b.t. de kofferbakmarkt): https://www.facebook.com/rotarykoggenland/

We hopen u te ontmoeten op zondag 2 september!

Hartelijke groet,
Rotaryclub Koggenland