© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Magazine online januari 2023


Hieronder staan de links naar de editie van Rotary Magazine Online, januari 2023.

Veel leesplezier toegewenst!

De redactie van Rotary Magazine 

Klik hier om het magazine te lezen

In dit nummer 

Een creatieve kijk op de Four-Way Test
Imagine … stel je eens voor dat je conflicten aanpakt vanuit kameraadschap, empathie, verantwoordelijkheid, vertrouwen en gemeenschappelijkheid. Dat is de Four-Way Test. 
Lees verder >


People of Action


Aftrap landelijke estafette 100 jaar Rotary in Nederland
Boven op de hoofdtribune in het Olympisch Stadion in Amsterdam wapperden bijzondere vlaggen op zaterdag 28 januari: die van 100 jaar Rotary in Nederland. Hier staat een impressie van dit bijzondere evenement.
Lees verder >

Openingsfeest 100 jaar Rotary in Nederland
Rotary 2.0 en People of Action op het podium in het ITA Amsterdam, zo blikken we terug op de viering van 100 jaar Rotary in Nederland. Op zaterdag 28 januari 2023 vierden we in de prachtige zaal van het ITA Amsterdam de 100ste verjaardag van Rotaryclub Amsterdam en de start van de 100 jaar Rotary in Nederland activiteiten.
Lees verder >

 

Rotary Academy

“Hoe kunnen we de brede ervaring van onze leden delen met jonge mensen, ze daarmee inspireren en tegelijk fondsen werven voor een goed doel?” Die vraag bracht de commissie Vocational Service van Rotary Club Apeldoorn in 2019 tot het idee van de Rotary Academy. Een win-win situatie, die nog meer positieve effecten blijkt te hebben.
Lees verder >

 

Kom naar het Rotary People of Action Mediaseminar 2023

Op 25 maart organiseren we voor de tweede keer het People of Action Media Seminar. Een event voor alle Rotarians uit Nederland en Vlaanderen die willen werken aan ons imago en aan onze pr. Opnieuw in een inspirerende locatie: Het Radisson Blu Hotel in het hart Antwerpen. Recht tegenover het monumentale hoofdstation van deze mooie stad.

Lees verder >

 

Rotaryrif

In het azuurblauwe water van Lamon Bay (Filippijnen) ligt een gigantisch Rotarywiel dat getuigt van Rotary’s inzet voor het herstel van koraalriffen.
Lees verder >

 

Staat de Week van de Open Clubbijeenkomsten al op jullie programma?

Deelnemende Rotary clubs aan deze actieweek worden o.a. ondersteund met een concept draaiboek, wervingsmateriaal, voorlichtingsmateriaal en conceptteksten voor een uitnodiging en persbericht. 
Lees verder >

 

Agenda

Hier staan landelijke en internationale activiteiten van Rotary voor de komende twee maanden.
Lees verder >

 

Verbinding door zorg

Rotary heeft onlangs een enquête gehouden. Eén van de conclusies daarvan is dat de belangrijkste factor voor onze tevredenheid als Rotarian onze clubervaring is: zich goed voelen in de club, zinvolle vergaderingen bijwonen, betrokken raken bij projecten, enz. Dit zal niemand verbazen, maar het is niet slecht dat het RI-bestuur hier nog eens op gewezen wordt.
Lees verder >

 

Onze wereld

Bijzondere berichten van Rotary clubs over de hele wereld.
Lees verder >

 

Nieuw begin, nieuwe mogelijkheden

We staan weer bij de start van een nieuw jaar. Laten we daarvan gebruik maken om buiten de geëigende kaders te denken en binnen Rotary nieuwe servicemogelijkheden te vinden.
Lees verder >

 

Fotogeniek Melbourne

De schitterende stadsgezichten van Melbourne vormen de perfecte achtergrond voor foto’s met de nieuwe vrienden die je zeker zult maken tijdens de RI-conventie 2023 (27-31 mei). Vergeet dus in geen geval je fototoestel.
Lees verder >