© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Fondsenwervingsmiddag Landmijnen

Fondsenwervingsmiddag voor het Actiefonds Mijnenruimen/Mines Advisory Group

Scheveningen, 27 november 2011

Op 27 november 2011, van 14.00 – 17.00 zal in Muzee Scheveningen de fondsenwervingsactie ten behoeve van het Actiefonds Mijnen Ruimen plaatsvinden. De middag zal bestaan uit een tentoonstelling over de landmijnproblematiek, een lezing van het Actiefonds Mijnen Ruimen en de live trekking van de actie-loterij.

Met uw loterij-lot als toegangsbewijs kunt u bij deze middag aanwezig zijn. Daarnaast kunt u op deze dag, met uw lot, ook kosteloos de rest van het museum bezoeken.

1. Tentoonstelling

Tijdens de actiemiddag zal in Muzee Scheveningen de tentoonstelling te zien zijn die het AMR samen met het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944 – 1945 te Groesbeek heeft gemaakt.

2. Lezing

Het Actiefonds Mijnen Ruimen zal vertellen over de problemen die landmijnen in voormalige oorlogsgebieden blijven veroorzaken en op welke manier het Actiefonds samenwerkt met professionele mijnenruim organisaties als MAG en HALO Trust om daar wat aan te doen.

3. Trekking Loterij

Onder leiding van onze notaris zullen een aantal prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door donateurs uit de regio, verloot worden: o.a.

Twee overnachtingen inclusief ontbijt voor twee personen

Tot het moment van trekking zal het mogelijk zijn om (eventueel nog) beschikbare loten te kopen.

4. Slot

De middag zal worden afgesloten met het overdragen van het ingezamelde bedrag aan de voorzitter van het Actiefonds Mijnen Ruimen.