© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotarian naar de Noordpool

Rotarian naar de Noordpool

Na jaren van voorbereiding gaat Ruud Jansen, lid van Rotary Club Capelle nu echt naar de Noordpool. De opgedane ervaringen tijdens vorige expedities naar polaire streken waren zo positief dat hij nu de uitdaging aangaat met ski’s en slee over het poolijs de echte top van de wereldbol, de Noordpool te bereiken.

Met een goede voorbereiding en begeleid door een Russische gids gaat een groep van 8 ‘diehards’ de reis maken. Starten op Spitsbergen, afgezet worden op een afstand van 120 km van de pool is wat Ruud en zijn reisgenoten te wachten staat. Terwijl wij in Nederland klagen dat de lente maar niet wil beginnen staan zij klaar voor een barre tocht bij 35 graden onder nul. De tocht naar de Noordpool duurt naar verwachting 10 dagen. De reis start op 6 april a.s. en wij verwachten Ruud terug op 23 april.

Goed doel

De Rotary Club Capelle heeft het afgelopen jaar in samenwerking met de Gemeente Capelle en een groot aantal maatschappelijke organisaties een kerstpakketten actie gedaan. Deze pakketten zijn bedoeld voor mensen die vrijwel geen financiële ruimte hebben zich met de feestdagen iets extra’s te veroorloven.

Zo’n 400 pakketten zijn in de week voor Kerst op zorgvuldig gekozen adressen bezorgd.

De reacties waren zodanig positief dat Rotary Club Capelle deze actie dit jaar wil herhalen.

Ruud verkoopt zijn kilometers

Om geld bijeen te brengen voor dit sympathieke doel nodigen wij u uit deze barre tocht van Ruud te sponsoren. Hij betaalt zelf de reis en de volledige opbrengst wordt gebruikt om de pakketten aan te schaffen. Alles er omheen is vrijwilligerswerk.

Wij vragen u de eenmalige machtiging in te vullen en ruimhartig dit initiatief te ondersteunen.

Als u een E-mail adres invult houden wij u op de hoogte van de gebeurtenissen rond de tocht van Ruud, en uiteraard van de resultaten van deze sponsoractie.

Mocht u interesse hebben in bedrijfssponsoring van deze tocht, dan nemen wij graag contact met u op.Uiteraard kunt u de tocht volgen op;

www.ruudnaardenoordpool.nl

Rotary Club Capelle

Aart van Gelder

Voorzitter

Eenmalige machtiging *

Rekening ……………………………………………….

Voorletter en naam……………………………….…

Straat en huisnr………………………………………

Postcode & Plaats……………………………………

E-mailadres…………………………………………….

Bedrag ………..€

Datum………..

Handtekening………………………..

* Met deze eenmalige machtiging, staat u toe dat de Rotary Club Capelle het door u ingevulde bedrag van uw rekening afschrijft t.b.v. Stichting ARC.

U heeft 30 dagen de tijd bezwaar te maken tegen de afschrijving als er naar uw mening iets niet in orde is.

** Neem contact met mij op want ik ben wel / niet geïnteresseerd in bedrijfssponsoring.

Telefoon………………..

Correspondentie adres:

Rotary Club Capelle, p/a ‘s Gravenweg 215A

2902 LG Capelle aan den IJssel

bank rek. Stichting ARC 67.74.23.381