© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Sinterklaasavond

Sinterklaasavond

J:\Mijn documenten\Paul\Rotary Almere Weerwater\Foto's\20191204 Sinterklaasavond\2019-12-04 19.39.47.jpg

Woensdag 4 december maakten we tijdens onze wekelijkse clubavond ruim tijd voor Sinterklaas. Zoals te doen gebruikelijk startten we de avond met enkele mededelingen en vaste agendapunten gevolgd door het diner.

Na het eten gingen we los met de Sint viering. Ons clublid Jannie Lammers had 3 leuke activiteiten voor ons in petto. We verdelen ons in drie groepen van 4. Elk groepslid heeft een taak. De 1ste is van de nutteloze weetjes, het 2de lid is een taalvirtuoos, de 3de is een rekenwonder en de 4de is behendig.

Als 1ste moesten we zoveel mogelijk rijmwoorden maken op “ View” en “ Rotary”.
Daarna moesten we met die rijmwoorden een gedicht maken.

Als 2de moest er door de specialist “nutteloze weetjes” worden ingeschat wie een honden- of een kattenliefhebber is of geen van beiden.

De 3de opdracht was: sorteer de clubleden op het aantal broers en zussen dat ze hebben, van laag naar hoog. Een moeilijke maar leuke opdracht.

Het 4de onderdeel werd door het behendige teamlid gedaan. N.L.: propje schieten met een elastiek en er moet een voorwerp geraakt worden die op de tafel staat. Het was toch lastiger dan het leek.

Het was weer een gezellige avond waarbij we veel gelachen hebben. Met dank aan Jannie voor altijd goede organisatie. Gijs Visser trakteerde ons aan het eind nog met een Sinterklaaslied voor volwassenen van Annie M.G. Schmidt.