© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Het slimste bedrijf van Midden Drenthe

Rotaryclub Beilen

Rotaryclub Beilen organiseert volgende maand het 'Slimste bedrijf van Midden-Drenthe’, een fondsenwervende kennisquiz voor bedrijven. Bedrijventeams van vier personen kunnen zich aanmelden voor een gezellige avond met leuke, uitdagende vragen. Er komen diverse onderwerpen in deze pubquiz voorbij, met verschillende thema’s. Voor het winnende team zijn er een mooie prijzen en natuurlijk eeuwige roem!

Steun met uw deelname gehandicaptensportclub “De Stroom”

De strijd om het ‘Slimste bedrijf van Midden-Drenthe’ is op woensdag 19 april van 18.00-22.30 uur in Restaurant Meursinge te Westerbork. Bedrijven kunnen zich voor deze unieke avond aanmelden met een team van vier personen via rotaryclubbeilen@gmail.com. De kosten van de avond zijn per team van vier personen € 250. Voor dit bedrag ontvangen de deelnemers een maaltijd, koffie/thee en drankjes. De opbrengsten van de avond gaan naar Gehandicaptensportclub ‘De Stroom’ voor de aanschaf van een elektrische duofiets.

Wind mee

Een enthousiaste club vrijwilligers van Gehandicaptensportclub De Stroom gaat wekelijks op pad om met gehandicapte leden te fietsen. De elektrische duofiets die de club van deze fondsenwerving hoopt te krijgen zorgt ervoor dat ze voortaan altijd wind mee hebben. Omdat het doel van de avond vooral ook fundraising is voor de duofiets wil Rotary zo veel mogelijk teams laten meespelen. Dus delen: ja graag!