© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Ieder kind heeft recht op plezier

‘Ieder kind heeft recht op plezier’

Beilen, 19 september 2013

Rotary Beilen overhandigde op 18 september een cheque van 750 euro aan Vincent Wiegers van Stichting Kinderwens uit Hoogeveen. Stichting Kinderwens probeert de grootste, misschien, laatste wens te vervullen van ernstig zieke kinderen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar.

Bij de overhandiging hield Wiegers een inleiding waarin hij vertelde over de opzet van de stichting en de reeds vervulde wensen. Veel wensen zijn mogelijk dankzij de bijdragen van betrokken ondernemers. Als voorbeeld noemde hij een meisje dat een make-over kreeg, compleet met fotoshoot.

Wiegers eindigde met een oproep aan iedereen die ernstig zieke kinderen kent met een hartswens, om deze aan te melden bij de stichting. “Ieder kind heeft recht op plezier en ontspanning. Voor sommige kinderen is dat niet mogelijk, omdat ze erg ziek zijn. De ouders zien vaak geen mogelijkheid de wens van hun kind te vervullen. Juist voor deze kinderen wil de Stichting Kinderwens er zijn. Om de kinderen hun dagelijkse sleur even te laten vergeten en een onvergetelijke dag te bezorgen!” Aanmelden kan via de website van de stichting www.stichtingkinderwens.nl.

Rotary Beilen steunt Stichting Kinderwens met de opbrengst van de Oogstdag in Lhee. Rotary is een netwerk dat zich inzet voor de samenleving. Dat komt tot uiting in projecten voor fondsenwerving, maar ook door het ter beschikking stellen van (vak)kennis van de leden.