© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Muzikaal hart onder de riem in bizarre coronatijd

Orgelman bezorgt bewoners hart onder de riem in bizarre Coronatijd

Orgelman bezorgt bewoners Pelgromhof hart onder de riem in bizarre Coronatijd

logo_ri_transpRotaryclub Zevenaar

Muzikaal hart onder de riem in bizarre coronatijd

Zevenaar, 6 april 2020

Muziek uit vroegere dagen. De orgelman die door RC Zevenaar was geregeld bezorgde maandag 6 april de bewoners van de Pelgromhof een meer dan aangename middag. “Het was fijn om de bewoners en de mensen uit de zorg in deze bizarre coronatijd een hart onder de riem te steken!”, zegt Margot Kleinpenning namens de club.

 
Een heel groot dankjewel

Nu we het sociale contact zoveel mogelijk moeten vermijden, moeten veel ouderen hun gezelschap, uitstapjes en vermaak missen. Zeker in verzorgingshuizen waar bezoek sinds de uitbraak van het coronavirus helemaal wordt geweerd. Om die reden bedacht de Zevenaarse Rotaryclub een aangename actie voor de bewoners én medewerkers van de Pelgromhof. “Tenslotte wilden wij ook een heel groot dankjewel geven aan al die medewerkers die iedere dag voor de bewoners klaarstaan, in een tijd die ook voor hen erg moeilijk moet zijn”, aldus Margot Kleinpenning.

Sfeervolle en betekenisvolle actie

Samen met haar clubgenoten zette ze deze muzikale activiteit op. Margot Kleinpenning: “De bewoners van de Pelgromhof zaten allemaal al klaar in het restaurant. De orgelman draaide tot grote vreugde van alle mensen ruim een uur. Muziek van vroeger. En natuurlijk werd er enthousiast geklapt en meegezongen. Ook de bewoners in de omgeving genoten in de tuin van de muziek.” Kortom, een sfeervolle en betekenisvolle actie!

Afbeelding met foto, persoon, vrouw, kind

Automatisch gegenereerde beschrijving