© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

EKRIS ZUDRUN geslaagd evenement!

Rotary Zevenaar

.

EKRIS ZUDRUN op 24 september geslaagd evenement !

Zevenaar, 26 sept 2022

De EKRIS ZUDRUN 2022 zit er weer op. Bedankt voor ieders deelname. Het was, ondanks de regen, een geweldig evenement. Tot volgend jaar. Nieuwe datum volgt snel.

Door de modder in een echte obstacle run

Na een zomer vol zon, lol en fun hebben we in de laatste zomermaand nog een fantastisch evenement kunnen organiseren. Rotaryclub Zevenaar organiseerde de enige echte én allereerste Zudrun. Ekris Arnhem heeft door gulle sponsoring zijn naam aan de Zudrun verbonden, vandaar dat de Zudrun de naam Ekris Zudrun draagt. Op de velden van Recreatiegebied Rhederlaag hebben we 24 september een spectaculair parcours opgebouwd voor jou, je vrienden en je familieleden. Voor een goed doel: Stichting Noodverband.

VOOR EEN FILM-IMPRESSIE KLIK HIER

In de late zomer is het contact met de natuurlijke elementen een heilzame belevenis !

Het belangrijkste goede doel: Stichting Noodverband Zevenaar

Stichting Noodverband is het belangrijkste goede doel dat aan de eerste editie van de Zudrun verbonden is. Deze stichting slaat een brug tussen patiënten en gevers. De stichting zorgt in noodgevallen voor de financiering van medische hulp. Hiervoor komen bijvoorbeeld onverzekerde mensen in aanmerking, of patiënten die moeite hebben de zorgbijdrage te betalen. Ook mensen die het geld niet hebben voor een specialistische ingreep maken kans op ondersteuning van stichting Noodverband. Uitsluitend huisartsen kunnen deze patiënten voordragen. De ondersteuning aan deze selecte groep patiënten kan de stichting betalen dankzij donaties van particulieren, bedrijven, instellingen en huisartspraktijken. De donaties wordt ingezet voor de patiënt, niet door het geven van geld, maar in de vorm van medische goederen of diensten.

Pure natuur in een fantastisch evenement.

Durf jij volgend jaar de uitdaging aan?

Schrijf je in als bedrijf met je collega’s, als familie of individueel (jongere of volwassene).

Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan goede doelen!

Lees er meer over op https://www.zudrun.nl/

Interesse om sponsor te worden? >> https://zudrun.nl/sponsor-worden/